Τζόκοβιτς για τον αποκλεισμό του στο Australian Open: «Δεν είναι η αρχή του τέλους» - Βίντεο

Τζόκοβιτς για τον αποκλεισμό του στο Australian Open: «Δεν είναι η αρχή του τέλους» - Βίντεο

O Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον Σίνερ και δήλωσε ότι έκανε έναν από τους χειρότερους αγώνες του

djoko
Μετά από 19 χρόνια στον τελικό του Australian Open δεν θα υπάρχει μέλος του BIG-3 αφού ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον Γιανίκ Σίνερ στον ημιτελικό του 2024.

Ο Σέρβος που ήταν και θα παραμείνει στο Νο1 δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο του νεαρού Ιταλού και το 25ο Grand Slam μπορεί να περιμένει. Αντίθετα ο Σίνερ θα διεκδικήσει το 1ο του την Κυριακή απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος απέκλεισε με 3-2 τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον άλλο ημιτελικό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν είναι η αρχή του τέλους του και επεσήμανε ότι το παιχνίδι με τον Σίνερ ήταν από τα χειρότερά του.

'It's not the beginning of the end' - Novak Djokovic remains defiant after Jannik Sinner defeat 💪🇦🇺
Κλείσιμο


«Σοκαρίστηκα με το παιχνίδι μου, με την κακή έννοια. Δεν έκανα και πολλά πράγματα σωστά στα πρώτα δυο σετ, ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες μου σε Grand Slam. Δεν είναι και πολύ ευχάριστο το συναίσθημα έχοντας παίξει έτσι, αλλά την ίδια στιγμή του αξίζουν τα εύσημα γιατί έκανε τα πάντα καλύτερα από μένα. Προσπάθησα, πάλεψα, ανέβασα το επίπεδό μου στο 3ο σετ, έσωσε match point και είχα ένα καλό tie-break, αλλά και πάλι στο 4ο σετ έχασα ένα πολύ κακό game στο οποίο ήμουν πάνω με 40-0. Συνολικά η εμφάνισή μου δεν ήταν καλή.

Δεν ήμουν κοντά στο καλύτερό μου τένις σε όλο το τουρνουά. Κάποιοι αγώνες, ίσως αυτός με τον Mannarino, να ήταν καλοί, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια δεν έπαιζα όπως παίζω εδώ στην Αυστραλία. Οπότε με έναν τρόπο με εξέπληξε, δεν περίμενα να παίξω τόσο άσχημα στα πρώτα 2 σετ, αλλά από την άλλη δεν ένιωθα ο εαυτός μου σε όλο το τουρνουά. Ο ημιτελικός είναι ένα καλό αποτέλεσμα φυσικά, αλλά πάντα περιμένω τα καλύτερα από τον εαυτό μου και δεν ήταν γραφτό να γίνει σήμερα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ακόμα έχω μεγάλες προσδοκίες για τα υπόλοιπα Slams και τους Ολυμπιακούς. Είμαστε μόνο στην αρχή της χρονιάς. Δεν είναι αυτό που έχω συνηθίσει γιατί συνήθως ξεκινάω τις σεζόν μου με ένα Grand Slam, ποτέ δεν είχα χάσει σε τελικό ή ημιτελικό στο Australian Open, οπότε φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά θα δούμε. Σ' αυτό το τουρνουά δεν έπαιξα όπως περίμενα, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η αρχή του τέλους. Θα δούμε τι θα συμβεί στο υπόλοιπο της σεζόν».

Ο Νόλε μίλησε και για το Roland Garros του Ιουνίου: «Είμαστε πολύ μακριά ακόμα. Πρέπει να δούμε πως θα παίζουν οι παίκτες σε λίγους μήνες, ειδικά στο χώμα, που είναι πολύ διαφορετική συνθήκη. Κάποιοι παίκτες θα έχουν καλύτερες πιθανότητες από κάποιους άλλους. Φυσικά αν ο Ναδάλ είναι εκεί θα είναι το φαβορί χωρίς αμφιβολία. Παρότι δεν έχει παίξει πολύ, είναι αυτός που είναι στο Roland Garros. Μετά φυσικά οι Αλκαράθ, Σίνερ όλοι όσοι βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι στις πρώτες 5-10 θέσεις και ο καθένας απ' αυτούς μπορούν να το κερδίσουν. Είμαστε όμως μακριά, θα δούμε».



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές προ των πυλών - Χιόνια και στην Αττική, από την Πεντέλη και πάνω, βλέπει ο Μαρουσάκης

Αλαμπάμα: Σοκ με την πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη με άζωτο στις ΗΠΑ - Κράτησε 22 λεπτά, το σώμα του σπαρταρούσε

Ινδία: Οικογένεια έπνιξε στον Γάγγη 5χρονο με τελικό στάδιο λευχαιμίας επειδή πίστευε ότι θα τον... θεραπεύσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης