Κύπελλο Ελλάδας: Να επαληθεύσουν τον τίτλο του φαβορί οι Άρης και Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Να επαληθεύσουν τον τίτλο του φαβορί οι Άρης και Παναθηναϊκός

Μετά την εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στον ΟΦΗ (2-1), άλλα δύο ζευγάρια μπαίνουν στη διαδικασία των προημιτελικών για το Κύπελλο Ελλάδας και ο λόγος για τους Άρη-Νίκη Βόλου και Παναθηναϊκό-Ατρόμητο

kypello_elladas
Ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην έδρα του ΟΦΗ (1-2) στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 4-0 μέσα στον Πανσερραϊκό και στη μάχη μπαίνουν άλλα δύο ζευγάρια που θα ολοκληρώσουν τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8».

Πρώτο ματς της μέρας είναι η μάχη του Άρη απέναντι στη μοναδική ομάδα της Superleague 2 στον θεσμό, Νίκη Βόλου (18:00 Cosmote Sports 2). Ο πρώτος πέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ ενώ η δεύτερη ήταν η νικήτρια από το ζευγάρι με τον Λεβαδειακό.

Οι «κίτρινοι» έχουν αρκετές απουσίες καθώς εκτός έμειναν οι Ζουλ, Τζούρασεκ, Ροζ αλλά και οι Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλο και Δεληζήση. Από εκεί και πέρα οι εκλεκτοί είναι οι Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης και Αγοραστός

Από την άλλη οι Θεσσαλοί δεν θα έχουν μαζί τους τους Πέττα και Μπαχανάκ για τη μάχη της Θεσσαλονίκης. Η αποστολή είναι: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Ναά, Κυριακίδης, Κουτσιμπανάς, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Βουκελάτος, Πολίτης, Κρητικός, Ριβέιρο, Τζιώρας, Μπάλλας.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα θα κλείσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού (που απέκλεισε τον Ολυμπιακό) κόντρα στον Ατρόμητο (που απέκλεισε την ΑΕΛ), σε ένα ματς όπου το «τριφύλλι» θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης (21:00, Cosmote Sports 1).

Για τους «πράσινους», ο Φατίχ Τερίμ συμπεριέλαβε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπακασέτα και Ούγκο ενώ επέστρεψε ο Ιωαννίδης. Συγκεκριμένα: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Τέλος ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει επίσης θέματα, καθώς Τζαβέλλας, Κιβρακίδης και Κούντε δεν είναι στη διάθεση του Ίλιτς. Από εκεί και πέρα, θα έχει: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών:
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-4
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-2
Αρης - Νίκη Βόλου 18:00 (CS2)
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 21:00 (CS1)

Οι ρεβάνς των προημιτελικών:
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός-ΟΦΗ
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Νίκη Βόλου - Αρης

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Vs Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
ΟΦΗ - Παναιτωλικός Vs Αρης - Νίκη Βόλου.

*Στον τελικό γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί από τον πρώτο ημιτελικό.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: 19 ετών οι δύο νεκροί στη Βούλα - Δύο θύματα σε τροχαίο στην Ομόνοια

Με 13 άρθρα το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων στο υπουργικό παρά τις ιερές αντιδράσεις

Την γλίτωσε ξανά ο Ρομπ, γυναικεία υπόθεση η μάχη της παραμονής στο Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης