Σπόντα του Ρονάλντο για Μέσι: Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό από εκείνο της Γαλλίας - Βίντεο

Σπόντα του Ρονάλντο για Μέσι: Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό από εκείνο της Γαλλίας - Βίντεο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι στα τρία καλύτερα του κόσμου ενώ έχρισε και φαβορί για το Champions League του 2024

ronaldo
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος σκόρερ για το 2023 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χάρις στα γκολ του με την Αλ Νασρ και την Εθνική Πορτογαλίας. 

Ο Πορτογάλος άσος βρέθηκε στα «Globe Soccer Awards» για να τιμηθεί και μιλώντας στα ΜΜΕ υπερασπίστηκε της επιλογής του να αφήσει την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα πέταξε και... σπόντα στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος από την Μπαρτσελόνα πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyiu2sohtgqp)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyit557akojd)



«Αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένος στην Αλ Νασρ, ήταν σπουδαία κίνηση. Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε μία διαδικασία που δεν θα πάρει πολύ, βήμα βήμα θα φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Νοίζω πως η Saudi League θα είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο.


Οι άνθρωποι στην Σαουδική Αραβία θα είναι υπερήφανοι. H Saudi League δεν είναι χειρότερη από την Ligue 1, μπορώ να πω ότι είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έχοντας περάσει έναν χρόνο εκεί» είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο Ρονάλντο εν συνεχεία τόνισε ότι του αρέσει να τον αμφισβητούν: «Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ αυτή τη σεζόν, φανταστείτε πως νίκησαν νεαρά ζώα όπως ο Χάλαντ.. Και σύντομα θα είμαι 39 ετών. Μου αρέσει όταν ο κόσμος με αμφισβητεί ξανά και εγώ πετυχαίνω. Δεν επηρεάζομαι από την κριτική». 

Μιλώντας για την Σίτι και το Champions League που είναι σε εξέλιξη επεσήμανε: «Τα πήγε εκπληκτικά η Μάντσεστερ Σίτι, συγχαρητήρια για τη σεζόν που έκαναν. Τελικά πήραν το Champions League, έναν τίτλο που πιθανότατα άξιζαν δύο χρόνια πριν. Απολαμβάνω να τους βλέπω να παίζουν.

Έχουν και φέτος καλές πιθανότητες να κατακτήσουν το Champions League, είναι το φαβορί μαζί με την Ρεάλ και την Μπάγερν». 




Ειδήσεις σήμερα:

Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying ο γιος της - Στην Α' Δημοτικού τον κλώτσησαν και του κάρφωσαν μολύβι στον κρόταφο

Ψυρρή: Viral η ιδιωτική εκκλησία που πωλείται - Είναι του 1936, το τάμα της οικογένειας

Βενσάν Κασέλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης