Τσέλσι: Παρέχει 24ωρη προστασία στον 16χρονο Κέντρι Παές στον Ισημερινό

Τσέλσι: Παρέχει 24ωρη προστασία στον 16χρονο Κέντρι Παές στον Ισημερινό

Η ομάδα του Λονδίνου έχει αποκτήσει με εξαετές συμβόλαιο τον 16χρονο επιθετικό και λόγω της έκκρυθμης κατάστασης στη χώρα με τον πόλεμο μεταξύ των συμμοριών αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτική εταιρία για να τον προστατεύει

Kendry_Paez
Η κατάσταση στη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με τον πρόεδρο της χώρας Ντανιέλ Νομπόα να την έχει κηρύξει σε κατάσταση «εσωτερικής ένοπλης σύγκρουσης» και να διατάζει την «εξουδετέρωση» συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος.

Τα βίαια επεισόδια μεταξύ μελών συμμοριών (με κύρια ασχολία τη διακίνηση ναρκωτικών) είναι καθημερινό φαινόμενο και πολλές φορές την πληρώνουν αθώοι πολίτες που πέφτουν νεκροί από αδέσποτες σφαίρες.

Κι αυτή ακριβώς η κατάσταση οδήγησε την Τσέλσι στην απόφαση να πληρώσει ένα σεβαστό ποσό σε εταιρία σεκιούριτι προκειμένου να παράεχει 24ωρη ασφάλεια στον Κέντρι Παές.

Κι όσοι αναρρωτιούνται ποιος ειναι αυτός, να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον 16χρονο επιθετικό της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, τον οποίο έχει καπαρώσει η Τσέλσι από το περασμένο καλοκαίρι έναντι 10 εκατ. ευρώ, αλλά θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει από το 2025 (όταν θα γίνει 18).

Ωστόσο οι Λονδρέζοι θέλοντας να διασφαλίσουν την επένδυση τους πλήρωσαν αρκετά χρήματα γτην προστασία του ιδίου και της οικογένειας του, ενώ κάτι ανάλογο έκαναν και με την οικογένεια του Μόισες Καϊσέδο (συμπατριώτης με τον Πάες ο οποίοςαποκτήθηκε από την Μπράιτον έναντι 135 εκατ. το καλοκαίρι) η οποία παραμένει στον Ισημερινό.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα - Παράταση μέχρι τις 5/2 για τις αιτήσεις

Υπουργείο Υγείας: Αθώα η διοικήτρια του Ερυθρού για το χριστουγεννιάτικο γλέντι - Γίνεται για πολλά χρόνια στον ίδιο χώρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης