Μια μοναδική ιστορία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τίτλο UGO: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo με έναν πωλητή στη Νιγηρία να μην τον αναγνωρίζει όταν πήγε να αγοράσει μια μπλούζα με το όνομά του.
Η ιστορία ξεκινάει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται σε ένα mini bus και να περνάει μέσα από μία αγορά, κάπου στη Νιγηρία. Μόλις αντικρίζει τη φανέλα του, σε ένα κατάστημα, ζητάει να γυρίσουν πίσω και να κάνουν μία στάση.
Ο Giannis κατεβαίνει ανάμεσα στο πλήθος. Και φυσικά ξεχωρίζει. Πλησιάζει στο κατάστημα και ρωτάει την τιμή της φανέλας. Φυσικά και κάνει παζάρι, επιχειρώντας να ρίξει την τιμή της. Μόνο για να τιμήσει τον κανόνα του παζαριού, αφού η αρχική της αξία (σε δολάρια) είναι περίπου στα τρία δολάρια!
Ο πωλητής είναι ανένδοτος. Μόλις ο Greek Freak τον ρωτάει ποιος είναι αυτός που γράφει η φανέλα, εκείνος απάντησε, «του Γιάννη Αντετοκούνμπο».
Giannis bought his own jersey from a street vendor and the vendor didn’t even recognize him💀 pic.twitter.com/h2T8tLpFE3
«Ήξερε ποιος είναι ο Αντετοκούνμπο, αλλά δεν ήξερε ότι είμαι εγώ», σχολιάζει στη συνέχεια ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.
Το ντοκιμαντέρ με την εμπειρία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την πρώτη επίσκεψή του στη Νιγηρία είναι διαθέσιμο στο YouTube και έχει την ονομασία «Ugo: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους