Παναθηναϊκός: Στη λίστα των «πράσινων» για τα στόπερ ο Βίτορ Ούγκο

Παναθηναϊκός: Στη λίστα των «πράσινων» για τα στόπερ ο Βίτορ Ούγκο

Ο Ούγκο εκτόξευσε την καριέρα του πριν επτά χρόνια όταν η Φιορεντίνα δαπάνησε 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Παλμέιρας

vitor-hugo
Η περίπτωση του Σαμέρ Ακαϊντίν παίζει δυνατά για τον Παναθηναϊκό αλλά στο Τριφύλλι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα αποκτήσουν δύο κεντρικούς αμυντικούς για να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που έχει προκύψει από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Ιδανικά στο ''πράσινο στρατόπεδο'' θα ήθελαν κι έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και μία από τις περιπτώσεις που σύμφωνα με το Gazzetta από την Βραζιλία βρίσκονται στη λίστα είναι αυτή του 32χρονου Βραζιλιάνου, Βίτορ Ούγκο, ο οποίος ανήκει στην Μπαϊα.

Ο Ούγκο εκτόξευσε την καριέρα του πριν επτά χρόνια όταν η Φιορεντίνα δαπάνησε 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Παλμέιρας. Δύο χρόνια αργότερα και έπειτα από 54 εμφανίσεις με τον ιταλικό σύλλογο επέστρεψε στην Παλμέιρας αντί 5.5 εκατομμυρίων ευρώ, όπου το 2020 κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εκείνη την χρονιά η Τραμπζονσπόρ με 3 εκατομμύρια τον έκανε δικό της και μετά από μια απόλυτη επιτυχημένη παρουσία στην Τουρκία (99 συμμετοχές, 9 γκολ) όπου συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2022, επέστρεψε το 2023 στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπαϊα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.


Ειδήσεις σήμερα:

«Πόλεμος» Νέας Αριστεράς - Πολάκη: «Ως εδώ με τον βούρκο της σκανδαλολογίας» απαντούν στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Φρίκη στα Μέγαρα: Ο 4χρονος που ξυλοκόπησε ο πατριός του, είχε νοσηλευτεί ξανά μετά από ξυλοδαρμό


ΑΑΔΕ: Μόνιμο πλέον το... «φορολογικό διαζύγιο» για συζύγους - Τα οφέλη και οι παγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης