Έρλινγκ Χάαλαντ: Είναι τραυματίας και κάνει... αποθεραπεία στις παραλίες του Ντουμπάι - Δείτε βίντεο

Έρλινγκ Χάαλαντ: Είναι τραυματίας και κάνει... αποθεραπεία στις παραλίες του Ντουμπάι - Δείτε βίντεο

Ο Νορβηγός είναι εκτός δράσης εδώ και περίπου ένα μήνα λόγω χτυπήματος στο πόδι - Έκανε τις βουτιές του στο Κατάρ μαζί με τον φίλο και συμπαίκτη του, Τζακ Γκρίλις

haaland-dubai
Στο Ντουμπάι είναι πάντα καλοκαίρι και αυτό αρέσει στους αθλητές, ακόμα και αν προέρχονται από τις βόρειες χώρες. Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ απόλαυσε τη θάλασσα του Ντουμπάι τις προηγούμενες ημέρες όσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον περιμένει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Νορβηγός άσος που εξακολουθεί να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο πόδι, βρέθηκε σε πάρτι στο Ντουμπάι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως φαίνεται από βίντεο και εικόνες που τράβηξαν μαζί του θαυμαστές, έμεινε για μερικές ώρες εκεί ώστε να απολαύσει τον καλό καιρό και την θάλασσα. Μαζί του ήταν και ο συμπαίκτης και φίλος του, Τζακ Γκρίλις. 

Το βίντεο που ανάρτησε η Daily Mail με τον Χάαλαντ σε παραλία στο Ντουμπάι, δεν είναι ξεκάθαρο πότε τραβήχτηκε καθώς οι «μπλε» του Μάντσεστερ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς ενόψει του κυριακάτικου αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας με την Χάντερσφιλντ. 

@barannnck

HAALAND IN DUBAI! He is nice person and LIKE A VIDEO IF YOU LOVE HAALAND 😏❤️#dubai #fyp #foryou #fürdich #fürdichpage #viral #haaland #erlinghaaland

♬ Originalton - Baran
Όσον αφορά στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έδωσε το «παρών», μαζί του ήταν τόσο η σύντροφός του, Ισαμπέλα Γιόχανσεν, όσο και άλλοι γνωστοί αθλητές όπως ο Βρετανός πυγμάχος Άντονι Τζόσουα.

ezgif_com-webp-to-jpg-converter__1_
ezgif_com-webp-to-jpg-converter

 
Ο Χάαλαντ και η Γιόχανσεν διατηρούν δεσμό από την εποχή που ο Νορβηγός αγωνιζόταν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς είχαν γνωριστεί όταν και οι δύο αγωνίζονταν στις ακαδημίες της νορβηγικής Μπριν, σύμφωνα με τη Sun.
Κλείσιμο
haaland-dubai__2_

Ο Νορβηγός επιθετικός ελπίζει να επιστρέψει σύντομα σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό του στο πόδι - η τελευταία του εμφάνιση ήταν στην ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα στις 6 Δεκεμβρίου.

Ταξίδεψε με την ομάδα της Σίτι στη Σαουδική Αραβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο κατέκτησαν επικρατώντας 4-0 επί της Φλουμινένσε στον τελικό, αλλά δεν αγωνίστηκε.  

Ο 23χρονος δεν συμμετείχε ούτε στην αποστολή του αγώνα που οι Πολίτες νίκησαν 2-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το Σάββατο, με τον προπονητή του Πεπ Γκουαρντιόλα να αποκαλύπτει ότι δεν είχε προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ακόμα, αλλά ελπίζει να τον έχει πίσω τον Ιανουάριο.


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: «Γιατί στις Σπέτσες;» - Άνω κάτω το κόμμα για την τριήμερη ΚΟ στο νησί με απόφαση Κασσελάκη

Αγία Παρασκευή: «Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν» είπε ο 14χρονος - Η συγκινητική απάντηση από αστυνομικό

Οι Έλληνες celebrities που υποδέχθηκαν το 2024 στο Ντουμπάι με βουτιές και πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης