Έρλινγκ Χάαλαντ: Κατοχυρώνει τα αρχικά του ως... σήμα κατατεθέν

Έρλινγκ Χάαλαντ: Κατοχυρώνει τα αρχικά του ως... σήμα κατατεθέν

Ο Νορβηγός άσος είναι πλέον ένα τεράστιο brand name στο χώρο του αθλητισμού και... σκοράρει με επιτυχία και στο εμπορικό κομμάτι

haaland_thema_in__2_
Τον περασμένο Ιούνιο ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ κατέθεσε στην Υπηρεσία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Νορβηγίας τρεις αιτήσεις μέσω γνωστής νομικής φίρμας της πατρίδας του.

Η πρώτη αφορούσε ένα εμπορικό σήμα με την υπογραφή του, η δεύτερη ένα άλλο εμπορικό σήμα με τον πανηγυρισμό του στα γκολ (ο «πανηγυρισμός του λωτού» όπως λέγεται στη γιόγκα η συγκεκριμένη πόζα) και η τρίτη για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «Έρλινγκ Χάαλαντ».

Οι δύο πρώτες αιτήσεις εγκρίθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, ωστόσο η τρίτη απορρίφθηκε. Κι αυτό γιατί τον Σεπτέμβριο του 2022 η συγκεκριμένη υπηρεσία είχε λάβει μία ανάλογη αίτηση από 29χρονο κάτοικο του Όσλο ο οποίος ονομάζεται... Έρλινγκ Χάαλαντ και πρόλαβε να κατοχυρώσει εμπορικά το όνομα του!

Θεωρητικά ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είχε το δικαίωμα να καταθέσει έφεση ή να προσπαθήσει να αγοράσει το δικαίωμα χρήσης του ονόματος, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω.

Αντιθέτως κατέθεσε λίγο πριν τις γιορτές με νέα αίτηση ζητώντας την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «EBH» που είναι τα αρχικά του (Erling Braut Haaland).

Μόλις η αίτηση εγκριθεί, τότε θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα αντικείμενα με το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα, με τους φαν του Νορβηγού να περιμένουν πως και πως τις μεταξωτές πυτζάμες με την υπογραφή του!

Haalamd_Pytzamas1


Είναι οι περίφημες πιτζάμες που φορούσε σε όλες τις εξόδους του πέρσι όταν πανηγύριζε τις κατακτήσεις των τίτλων με την Σίτι.

Κλείσιμο
Haalamd_Pytzamas2


Ωστόσο το brand name EBH δεν θα μείνει μόνο στην παραγωγή και πώληση πιτζαμών καθώς σε συνεργασία με τους χορηγούς του έχει ετοιμάσει μια σειρά από σαπούνια, αποσμητικά και αρώματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, ρούχα και φυσικά είδη που χρησιμοποιούνται στη γιόγκα.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο έλεος των ιώσεων: Ρεβεγιόν και ανεμβολίαστοι εκτοξεύουν τα κρούσματα

Τιμολόγια ρεύματος: Τέλος στις απορίες – Ποιους συμφέρει το μπλε και ποιους το πράσινο

Δείτε live: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά - Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης