Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Πέισερς έχουν πάρει τον αέρα των Μπακς - Τέταρτη νίκη (142-130) σε πέντε αγώνες

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Πέισερς έχουν πάρει τον αέρα των Μπακς - Τέταρτη νίκη (142-130) σε πέντε αγώνες

Oι Μπακς δεν μπόρεσαν για άλλη μια φορά να υποτάξουν τους Πέισερς παρά το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο

giannis_antetokounmpo_arthro
Τα έχουν βρει σκούρα με τους Πέισερς οι Μπακς φέτος. Τα ελάφια έχασαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ώρα από την Ιντιάνα φέτος, αλλά και 4η φορά σε 5 συναπαντήματα των δύο ομάδων. Η ομάδα του Καρλάιλ πήγε το ματς εκεί που ήθελε, δηλαδή στο υψηλό σκορ και επικράτησε με 142-130 των Μπακς.

Στο 24-10 έπεσαν οι Μπακς μετά το αρνητικό αποτελέσμα κόντρα στην Ιντιάνα, ενώ οι νικητές κατάφεραν να ανέβουν στο 19-14 στην Ανατολή, πανηγυρίζοντας την 10η νίκη τους σε 17 εντός έδρας ματς.

Σε αυτό το σημείο της σεζόν οι Πέισερς φαντάζουν ως το χειρότερο δυνατό σταύρωμα για τα... ελάφια στον πρώτο γύρο των play-offs της Ανατολής, καθώς δείχνουν να παίζουν πάντα με τρομερή αυτοπεποίθηση απέναντι στους Μπακς. Άλλωστε είναι η ομάδα που απέκλεισε το Μιλγουόκι και στο In-Season Tournament.

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers Full Game Highlights | Jan 3 | 2024 NBA Season


Δεν έφτανε το double double του Γιάννη

Οι Πέισερς έχουν βρει τα... κουμπιά των Μπακς και ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπόρεσε να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα. Ο Έλληνας σταρ τελείωσε το ματς με 26 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 36 λεπτά, ενώ είχε 1/2 τρίποντα, 7/11 δίποντα και 9/13 βολές.

O Λίλαρντ είχε 23 πόντους με 6 ασίστ, ο Μίντλετον μέτρησε 19 πόντους με 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ στους 16 πόντους με 5 ριμπάουντ σταμάτησε ο Λόπεζ.

HIGHLIGHTS: Giannis drops team-high 26 points in Indiana
Κλείσιμο


Από την άλλη πλευρά για άλλο ένα ματς, εκπληκτικός ήταν ο ηγέτης των Πέισερς, ο Χαλιμπέρτον με 31 πόντους, 2 ριμπάουντ, 12 ασίστ και κανένα λάθος σε 34 λεπτά που πάτησε παρκέ. Τόπιν, Μπράουν και Τέρνερ είχαν από 15 πόντους, ενώ 16 πρόσθεσε ο Μάθουριν που λατρεύει να παίζει κόντρα στους Μπακς.

Το τρίτο δωδεκάλεπτο ήταν κομβικό για την έκβαση του αποτελέσματος, αφού οι Πέισερς πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν με 113-97. Έτσι έβαλαν το λιθαράκι της νίκης τους, αφού οι Μπακς δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν ποτέ στο ματς για να το διεκδικήσουν. Φαίνεται πως οι Πέισερς παίρνουν τη θέση των Χιτ, σαν κακός δαίμονας των Μπακς, έχοντας απαντήσεις σε όλα τα θέματα που προσπαθούν να τους δημιουργήσει το Μιλγουόκι.

Με 14/35 τρίποντα σούταραν οι Πέισερς, ενώ κοντά τους ήταν οι Μπακς που είχαν 14/37 έξω από τη γραμμή του τριπόντου.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-31, 66-68, 113-97, 142-130

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

To παρασκήνιο του ανασχηματισμού με επίκεντρο την ασφάλεια: Οι αλλαγές στην Κατεχάκη και οι καραμπόλες

Στο φως η λίστα με τους φίλους και πελάτες του Έπσταϊν - Μπιλ Κλίντον και πρίγκιπας Άντριου ανάμεσα στα 150 ονόματα που δημοσιοποιήθηκα

Θρήνος για το βρέφος στην Πτολεμαΐδα - Οι γονείς καταγγέλλουν ότι τους έδιωξαν δύο φορές από το νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης