Ρόχαν Ντένις: Αυστραλός Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας συνελήφθη γιατί παρέσυρε με φορτηγάκι και σκότωσε την σύζυγό του - Βίντεο

Ρόχαν Ντένις: Αυστραλός Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας συνελήφθη γιατί παρέσυρε με φορτηγάκι και σκότωσε την σύζυγό του - Βίντεο

Η Μελίσα Χόσκινς, μόλις 32 ετών, ήταν μητέρα δύο παιδιών και παγκόσμια πρωταθλήτρια της ποδηλασίας

rodan
Μια είδηση-σοκ μεταδόθηκε πριν από λίγες ώρες από τα ΜΜΕ στην Αυστραλία

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο Αυστραλός "ασημένιος" Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας, Ρόχαν Ντένις, ένας από τους πιιο γνωστούς ποδηλάτες στη χώρα, παρέσυρε με το φορτηγάκι του και σκότωσε την 32χρονη σύζυγό του και παγκόσμια πρωταθλήτρια του αθλήματος, Μελίσα Χόσκινς. 

Κλείσιμο

Η τραγική ιστορία συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Μέντιντι, μια γειτονιά στα βόρεια της Αδελαΐδας της Αυστραλίας, όπου το ζευγάρι ζούσε με τα δύο του παιδιά. Η γυναίκα νοσηλεύτηκε με σοβαρά τραύματα και πέθανε λίγες ώρες αργότερα.



Ο δράστης συνελήφθη αμέσως και η αστυνομία τον κατηγόρησε για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση.

Η αστυνομία της περιοχής σημείωσε  ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην οδό Avenel Gardens στο Μέντιντι λίγο μετά τις 8 το βράδυ, μετά από αναφορές ότι μια γυναίκα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Η κοπέλα υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Βασιλικό Νοσοκομείο της Αδελαΐδας  αλλά πέθανε τη νύχτα.



Η 32χρονη είχε σπουδαία καριέρα πίσω της αλλά είχε αποσυρθεί το 2017. Είχε για χρόνια σχέση με τον δράση και παντρεύτηκαν στο Περθ το 2018. 

Τον Φεβρουάριο του 2023 ο 33χρονος Ρόχαν Ντένις, ανακοίνωσε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του σεζόν και έγραφε στα social media  για την σύζυγό του: «Σε ευχαριστώ Μελίσα που με στήριξες σε όλη την καριέρα μου και που μου έδωσες τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Το ποδήλατο μου έχει δώσει τόσα πολλά και θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Υπάρχει ακόμη μια μεγάλη σεζόν μπροστά, αλλά σίγουρα θα είναι η τελευταία μου ως επαγγελματίας». 

Ο Ντένις είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και το χάλκινο το 2020 στο Τόκιο. 

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι μαζί με τα δύο τους παιδιά είχαν ευχηθεί μέσα από τα social media «Καλά Χριστούγεννα» σε όλο τον κόσμο. 

Η αστυνομία της περιοχής συνεχίζει την έρευνα για να διακριβώσει τα αίτια του δυστυχήματος. O ποδηλάτης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα εμφανιστεί στο Δικαστήριο της Αδελαΐδας τον Μάρτιο του 2024







Ειδήσεις σήμερα:

«Ήθελα να σώσω τη μητέρα μου» - Στον ανακριτή ο 35χρονος πατροκτόνος από το Περιστέρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η τραγωδία του Στέλιου Ρόκκου - Μέσα σε δύο χρόνια έχασε και τα δύο του αδέρφια


Ουρές στα φαρμακεία για τεστ covid πριν από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης