Γεννήθηκαν και οι δύο το 1985 αλλά ελάχιστοι το θυμούνται.
Ο ένας έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2021 και έχει γίνει προπονητής και ο άλλος στα 38 του συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και είναι μάλιστα με 53 γκολ ο πρώτος σκόρερ στον κόσμο το 2023.
Ο Άγγλος που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Εθνική ομάδα της χώρας του και ο Πορτογάλος που έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες για τα κατορθώματα του με την Εθνική Πορτογαλίας δεν ακολουθούν εδώ και χρόνια κοινή πορεία.
Ο ένας, ο Κριστιάνο, είναι στα 38 του ο πιο γυμνασμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και ο άλλος, ο Γουέιν, είχε πάντα παραπάνω κιλά αλλά με τα χρόνια βάζει περισσότερα στο σώμα του.
Πριν από λίγες ώρες ο Ρονάλντο ζήλεψε τον Μέσι και ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τους κοιλιακούς του για να δείξει ότι είναι πιο γυμνασμένος από τον Αργεντινό.
Η "Marca" πήρε αυτή τη φωτογραφία και έβαλε δίπλα της μια φωτογραφία του Ρούνεϊ όπως είναι το 2023. Παράλληλα θυμίζει στο κοινό της ότι αυτοί οι δύο είναι 38 ετών.
Ο Ρονάλντο πάντα πρόσεχε τη διατροφή του και το κορμί του ενώ ο Ρούνεϊ όπως έχει δηλώσει κατ' επανάληψη έπινε μέχρι να λιποθυμήσει και είχε μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού σε αρκετές περιόδους της ζωής του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας