Γεννήθηκαν και οι δύο το 1985 αλλά ελάχιστοι το θυμούνται.
Ο ένας έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2021 και έχει γίνει προπονητής και ο άλλος στα 38 του συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και είναι μάλιστα με 53 γκολ ο πρώτος σκόρερ στον κόσμο το 2023.
Ο Άγγλος που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Εθνική ομάδα της χώρας του και ο Πορτογάλος που έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες για τα κατορθώματα του με την Εθνική Πορτογαλίας δεν ακολουθούν εδώ και χρόνια κοινή πορεία.
Ο ένας, ο Κριστιάνο, είναι στα 38 του ο πιο γυμνασμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και ο άλλος, ο Γουέιν, είχε πάντα παραπάνω κιλά αλλά με τα χρόνια βάζει περισσότερα στο σώμα του.
Πριν από λίγες ώρες ο Ρονάλντο ζήλεψε τον Μέσι και ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τους κοιλιακούς του για να δείξει ότι είναι πιο γυμνασμένος από τον Αργεντινό.
Η "Marca" πήρε αυτή τη φωτογραφία και έβαλε δίπλα της μια φωτογραφία του Ρούνεϊ όπως είναι το 2023. Παράλληλα θυμίζει στο κοινό της ότι αυτοί οι δύο είναι 38 ετών.
Ο Ρονάλντο πάντα πρόσεχε τη διατροφή του και το κορμί του ενώ ο Ρούνεϊ όπως έχει δηλώσει κατ' επανάληψη έπινε μέχρι να λιποθυμήσει και είχε μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού σε αρκετές περιόδους της ζωής του.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας