Γουέιν Ρούνεϊ: «Έπινα μέχρι να λιποθυμήσω, δεν ήθελα να είμαι με κόσμο»

Γουέιν Ρούνεϊ: «Έπινα μέχρι να λιποθυμήσω, δεν ήθελα να είμαι με κόσμο»

Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός και προπονητής της Μπέρμιγχαμ μίλησε για τη μάχη με τον αλκοολισμό και τα προβλήματα ψυχικής υγείας

rooney
Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που εμφανίστηκαν ποτέ στα αγγλικά γήπεδα. Ο 38χρονος προπονητής της Μπέρμιγχαμ έκανε ντεμπούτο στα 16 του στην Premier League με τη φανέλα της Έβερτον και το 2004 στα 18 του κόστισε 27 εκατ. λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Αγγλίας στο Euro 2004 και έγινε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα "Λιοντάρια". Φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας σε 120 παιχνίδια. Ο Ρούνεϊ έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για τα θέματα που είχε με το αλκοόλ και μιλώντας στο podcast «Seven» του Rob Burrow αποκάλυψε ότι έπινε μέχρι να λιποθυμήσει.



«Υπήρχαν πολλές διαφορετικές προκλήσεις, και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, και ο τρόπος μου να ξεφύγω ήταν το αλκοόλ. Στα 20 μου περίπου περνούσα μερικές μέρες στο σπίτι. Κλεινόμουν και δεν έβγαινα καν. Έπινα μέχρι να λιποθυμήσω.

Δεν ήθελα να είμαι ανάμεσα σε κόσμο γιατί μερικές φορές νιώθεις αμήχανα και μερικές φορές είναι σαν να έχεις απογοητεύσει τους ανθρώπους. Τελικά, δεν ήξερα πώς αλλιώς να το αντιμετωπίσω, οπότε επέλεξα το αλκοόλ για να με βοηθήσει να τα ξεπεράσω αυτά. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι για να μιλήσουμε τώρα για αυτά τα θέματα.

Εγώ είχα επιλέξει να μην το κάνω και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω μόνος μου. Όταν το κάνεις αυτό και δεν παίρνεις τη βοήθεια και την καθοδήγηση άλλων, μπορείς πραγματικά να βρεθείς στο πάτωμα και εγώ ήμουν για μερικά χρόνια έτσι. Είναι ένας άλλος τύπος αγώνα, ένας άλλος τύπος πίεσης. Ευτυχώς τώρα δεν φοβάμαι να πάω και να μιλήσω με ανθρώπους για κάποια θέματα που μπορεί να έχω» είπε μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκάρουν οι περιγραφές μαθητών που καταγγέλλουν παρενόχληση από τον γυμναστή: «Μου 'λεγε να κάτσω στα πόδια του»

Στουρνάρας: Να επανεξεταστούν όλες οι φοροαπαλλαγές - Η χώρα έχει ανάγκη από έσοδα


Φωτογραφίες: Σε σακούλα δώρου με ουίσκι ήταν η χειροβομβίδα που σκότωσε τον 39χρονο Ουκρανό ταγματάρχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης