Με χειροπέδες ορκίστηκε σήμερα ο Κασιδιάρης - Δείτε φωτογραφίες
Ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν απών από τη χθεσινή ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας - Μετά την ορκωμοσία αναμένεται να τεθεί σε αργία
Ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, μετήχθη στο δημοτικό μέγαρο της Αθήνας, προκειμένου να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα και αύριο αναμένεται να βγει με άδεια από τις φυλακές Δομοκού.
Ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ορκίστηκε σήμερα χωριστά από το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο που ορκίστηκε χθες στη δημοτική αγορά Κυψέλης. Η ορκωμοσία του αποφασίστηκε να αναβληθεί υπό τον φόβο επεισοδίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ορκωμοσία του θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες ώστε να εκπέσει του αξιώματός του.
Κλείσιμο
Το παρασκήνιο
Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του δημοτικού συμβουλίου στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έχει εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, δεν παραβρέθηκε στην ορκωμοσία.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε υποβάλει αίτημα αδείας από τη φυλακή όπου βρίσκεται ως καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 χρόνων και 6 μηνών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία, το οποίο εγκρίθηκε. Αποφασίστηκε ωστόσο να ορκιστεί άλλη μέρα. Οι ανακοινώσεις αντιφασιστικών οργανώσεων για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης την ίδια ώρα που οι ακροδεξιοί υποστηρικτές του Κασιδιάρη είχαν οργανώσει εκδήλωση υποστήριξης, προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια των παρευρισκομένων στην ορκωμοσία. Υπενθυμίζεται ότι το 2014 στην ορκωμοσία του τότε δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη είχε παραστεί και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια. Πάντως, μετά την ορκωμοσία ο Ηλίας Κασιδιάρης έτσι κι αλλιώς αναμένεται να τεθεί σε αργία καθότι είναι καταδικασμένος.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.