Παναθηναϊκός - Τουρκία: Η φωτογραφία Τερίμ - Αταμάν που έγινε viral - Τι ενώνει τους δύο προπονητές

Παναθηναϊκός - Τουρκία: Η φωτογραφία Τερίμ - Αταμάν που έγινε viral - Τι ενώνει τους δύο προπονητές

Οι δύο Τούρκοι προπονητές αναμένεται από την Τετάρτη να ανήκουν στον ίδιο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό

ataman_teri
Το καλοκαίρι του 2023 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφερε στην Ελλάδα τον Εργκίν Αταμάν και του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή εντός και εκτός συνόρων. 

Λίγους μήνες αργότερα ο Γιάννης Αλαφούζος ταξίδεψε στην Πόλη και... έψησε τον Φατίχ Τερίμ να έρθει στην Ελλάδα και να καθίσει στον πάγκο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού. 

Ο Τερίμ αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις και έτσι σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός θα εχει προπονητή από την Τουρκία στην μπασκετική αλλά και στην ποδοσφαιρική του ομάδα. 


Κλείσιμο

Αυτό έχει προκαλέσει... φρενίτιδα στα ΜΜΕ της Τουρκίας. Μια φωτογραφία του Φατίχ Τερίμ με τον Εργκίν Αταμάν έχει γίνει ήδη viral και όλοι στη γειτονική χώρα περιμένουν την εποχή Τερίμ στον Παναθηναϊκό. 

Οι δύο προπονητές έχουν και αρκετά κοινά. Την αγάπη της για τη Γαλατασαράϊ την οποία έχουν υπηρετήσει ως προπονητές και την έχουν οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης. 

Ο Τερίμ κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και ειναι ο μοναδικός Τούρκος που τα κατάφερε και ο Αταμάν κέρδισε το Euro Cup. Βέβαια ο Αταμάν τις μεγάλες επιτυχίες της έχει με την Εφές με την οποία κατέκτησε 2 σερί Euroleague. 

Ο 70χρονος δεν ήθελε να καθίσει στον πάγκο άλλης ομάδας από την Τουρκία, πέραν της Γαλατά, αλλά ο Αταμάν έχει καθίσει εκτός από Γαλατά, Εφές μεταξύ άλλων και σε αυτόν της Μπεσικτάς. 

Τόσο ο Αταμάν όσο και ο Τερίμ έχουν καθοδογήσει την Εθνική Τουρκίας με τον πρώτο να είναι ακόμη στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ. 


Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Καρράς: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του - Συντετριμμένοι η Δημητρίου και ο Αργυρός

Καιρός: «Ανοιξιάτικο» σκηνικό και την Τετάρτη – Δείτε πού αναμένονται τοπικές βροχές

Σάλος στις ΗΠΑ: Ιερέας υποστήριξε ότι ο Χριστός ήταν «Παλαιστίνιος Εβραίος σε χώρα υπό κατοχή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης