Παναθηναϊκός: Στην Τουρκία αναφέρουν τους συνεργάτες που θα έρθουν μαζί με τον Τερίμ

Παναθηναϊκός: Στην Τουρκία αναφέρουν τους συνεργάτες που θα έρθουν μαζί με τον Τερίμ

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα των ατόμων που θα φέρει μαζί του ο Φατίχ Τερίμ

terim_voithoi
Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερτάν Σουζγκούν με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε γνωστά τα τρία πρώτα ονόματα των ατόμων που θα φέρει μαζί του στον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος επιβεβαίωσε τα διάφορα ρεπορτάζ που κυκλοφορούσαν για συμφωνία του με το «τριφύλλι» με δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφο της γείτονα χώρας.

Ένας από τους βοηθούς προπονητές του θα είναι ο Νεσάτι Ατές. Πρόκειται για 43χρονο Τούρκο προπονητή, ο οποίος έχει μόνο μία δουλειά σε πρώτη ομάδα, όταν εργάστηκε ως βοηθός του Φατίχ Τερίμ στην Γαλατάσαραϊ, και πάλι στο τιμ του Φατίχ Τερίμ, από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022. Στο παρελθόν έχει εργαστεί από τον Φλεβάρη του 2018 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2020 στο τμήμα ανάπτυξης της απόδοσης των νέων ποδοσφαιριστών της «τσιμ μπομ».

Στο τιμ του θα βρεθεί και ο Μερτ Τσετίν, ο οποίος εργαζόταν από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και τον Γενάρη του 2022 ως βοηθός του στην Γαλατάσαραϊ ενώ λειτουργούσε ταυτόχρονα και ως μεταφραστής, αλλά και ο Σουκρού Χανεντάρ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης