Νούνο Εσπίριτο Σάντο για τη Νότιγχαμ Φόρεστ: «Μεγάλη ευκαιρία και μεγάλη τιμή»

Νούνο Εσπίριτο Σάντο για τη Νότιγχαμ Φόρεστ: «Μεγάλη ευκαιρία και μεγάλη τιμή»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη θητεία του σε Γουλβς και Τότεναμ επέστρεψε στην Premier League για λογαριασμό της Νότιγχαμ

esportiot
Ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, είχε αμέσως-σήμερα- την ευκαιρία να...επανασυστηθεί με τους δημοσιογράφους.

«Μόλις έφτασα χθες, πολύ αργά, αλλά κάναμε μια καλή προπόνηση σήμερα και πιο σημαντική είναι η γνώση, η ευκαιρία να είμαι με τους παίκτες προσωπικά, να τους γνωρίσω και να γνωρίσουν εμένα και το προπονητικό μου επιτελείο. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, αλλά έχουμε κίνητρο να το κάνουμε. Βρήκα μια καλή ατμόσφαιρα και τώρα πρέπει να ασχοληθούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή μας», ξεκίνησε την ομιλία του ο Πορτογάλος προπονητής.


Κλείσιμο

«Αισθάνομαι υπέροχα. Μεγάλη ευκαιρία και νιώθω μεγάλη τιμή, είναι χαρά να βρίσκομαι στη Φόρεστ και να διευθύνω έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος. Πρέπει να αποδεικνύουμε τους εαυτούς μας καθημερινά στο ποδόσφαιρο. Ως προπονητές, προπονητές, παίκτες, όλοι, είναι συνεχής πίεση να αποδείξεις τον εαυτό σου. Αυτό που περιμένω είναι να βοηθήσω, να προσπαθήσω να μεταδώσω τις γνώσεις μου στους παίκτες για να γίνουν καλύτερη ομάδα», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Μαθαίνουμε τα πάντα, κάθε μέρα. Είναι διαφορετικές καταστάσεις. Αυτό που κάναμε στη Γουλβς είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που συνέβη στην Τότεναμ. Η Σαουδική Αραβία ήταν εντελώς νέα για μένα. Στη ζωή πάντα μαθαίνουμε και θα προσπαθήσω να το χρησιμοποιήσω για να βοηθήσω τη Φόρεστ τώρα και να βοηθήσω τους παίκτες να γίνουν καλύτεροι.
Αυτό που έκανε ο Στιβ Κούπερ εδώ ήταν τεράστιο, φέρνοντας τον Φόρεστ πίσω στην Premier League. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε αυτήν την κληρονομιά, η οποία είναι εκπληκτική
Εστιάζω μόνο στο αύριο τώρα. Έχουμε μια προπόνηση αύριο για να προετοιμαστούμε για να παίξουμε με μια σκληρή ομάδα στο Μπόρνμουθ».

Μιλώντας για πιθανές μεταγραφές τόνισε:
«Οι μόνοι που μπορούν και πρέπει να βελτιώσουν τα πράγματα είναι εδώ τώρα. Αυτό που περιμένω είναι οι παίκτες εδώ στο κτίριο να λύσουν την κατάσταση και μετά σκεφτόμαστε την κατάσταση. Αλλά τώρα είναι οι παίκτες εδώ που είναι σημαντικοί. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι θα προσπαθήσω να βελτιώσω τους παίκτες και να τους δώσω τις λύσεις που χρειάζονται για να αγωνιστούν καλά, ξεκινώντας από το Σάββατο. Να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε, αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Είναι μια τεράστια πρόκληση. Έχουμε μια ομάδα που πρέπει να γίνει καλύτερη, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχουμε. Αυτό που είδα σήμερα μου δίνει τη βεβαιότητα ότι είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά την ευτυχία. Η Φόρεστ ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια για διαφορετικές καταστάσεις τα πράγματα δεν πήγαν καλά και γι' αυτό είμαι εδώ. Να αγωνίζεσαι στην Premier League είναι πολύ δύσκολο. Το ξέρουμε αυτό.»

Στη συνέχεια ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο απάντησε σε ερώτηση, σχετικά με το εύρος της ομάδας:
«Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ποτέ δεν διαχειρίστηκα μια ομάδα 30 παικτών. Αυτό το κομμάτι είναι επίσης μια πρόκληση για εμάς. Για τους παίκτες, είναι μια νέα ευκαιρία για όλους. Είναι μια ευκαιρία για παίκτες που δεν έπαιξαν πριν. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους. Αυτό που θέλω είναι όλοι αφοσιωμένοι, ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές και να είμαστε πιο δυνατοί.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπιασαν τον δολοφόνο της 27χρονης μητέρας στην Ιταλία - Την καταδίωκε αφού εκείνη διέκοψε την εξωσυζυγική τους σχέση

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 34χρονου Κρητικού που πυροβολήθηκε στο Γκάζι - Παίρνουν εξιτήριο οι άλλοι δύο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης