Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανέλαβε επίσημα τα ηνία ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανέλαβε επίσημα τα ηνία ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο

santo_nottingham
Τον νέο της προπονητή στο πρόωσπο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο βρήκε η Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά την απομάκρυνση του Στιβ Κούπερ.

Ο Κούπερ έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο την Τρίτη μετά από δύο χρόνια, με τη Φόρεστ να έχει χάσει πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και να βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Εσπίριτο Σάντο απομακρύνθηκε τον Νοέμβριο από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το συμβόλαιό του με τη Φόρεστ θα έχει διάρκεια 2,5 ετών.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο πρώτος αγώνας του 49χρονου στον πάγκο της νέας του ομάδας θα είναι ο εντός έδρας αγώνας του Σαββάτου στην Premier League με την Μπόρνμουθ.

Ο Σάντο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Ρίο Άβε, οδηγώντας την πορτογαλική ομάδα σε δύο τελικούς κυπέλλου και στην πρόκριση στο Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της, πριν αναλάβει τη Βαλένθια το 2014.

Οδήγησε την ισπανική ομάδα στο Champions League με την τέταρτη θέση στη La Liga το 2014-15, προτού περάσει ένα χρόνο ως επικεφαλής της Πόρτο.

Η μετακόμιση στην Αγγλία ήρθε το 2017, καθώς ο Νούνο ανέλαβε τη Γουλβς. Στις τέσσερις σεζόν του στο Μολινό, οδήγησε την ομάδα στην Premier League μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Championship. Ο Νούνο οδήγησε επίσης τη Γουλβς στα προημιτελικά του Europa League την περίοδο 2019-20, ενώ αποχώρησε το 2021.

Μετά από ένα πέρασμα από την Τότεναμ κατά τη διάρκεια της περιόδου 2021-22, συνέχισε στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Ιτιχάντ, όπου οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του εγχώριου κυπέλλου την περασμένη σεζόν.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού το Ρέικιαβικ από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία - Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί

Πολιτικό σοκ στις ΗΠΑ από την απόφαση δικαστηρίου ότι ο Τραμπ δεν δικαιούται να είναι υποψήφιος στις εκλογές

Απάνθρωπη κίνηση από 26χρονη στην Αυστραλία: Πέταξε σκυλί από ταράτσα και έγραψε «της έκανα χάρη» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης