Κινγκς - Σανς 106-114: «Άλωσαν» το Φοίνιξ με ρεκόρ καριέρας Βεζένκοφ - Δείτε βίντεο

Κινγκς - Σανς 106-114: «Άλωσαν» το Φοίνιξ με ρεκόρ καριέρας Βεζένκοφ - Δείτε βίντεο

Οι Κινγκς δεν είχαν πρόβλημα να φύγουν με το διπλό (106-114) από το Φοίνιξ, με τον Βεζένκοβ να σταματά στους 14 πόντους

kings
Μεγάλο διπλό για το Σακραμέντο. Οι Κινγκς άλωσαν το Φοίνιξ εύκολα, αφού επικράτησαν με 114-106 των Σανς. Έτσι ανέβηκαν στο 12-8, ρίχνοντας τους αντιπάλους τους στο 12-10.

Ρεκόρ καριέρας στους πόντους στο ΝΒΑ έκανε ο Σάσα Βεζένκοβ, αφού σταμάτησε στους 14. Προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν οι 13 που είχε σημειώσει απέναντι στους Κλίπερς. Επίσης ο Βούλγαρος φόργουορντ είχε 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 5/7 σουτ, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές σε 19 λεπτά συμμετοχής που τον άφησε ο Μπράουν στο παρκέ.

Παλεύει ο Σάσα να ανεβάσει τα λεπτά συμμετοχής του και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε νίκες, όντας αποδοτικός και στις δύο μεριές του παρκέ, κάτι που αναζητά και ο Μπράουν.

Πρώτος σκόρερ ο Φοξ

Για τους νικητές ο Φοξ ήταν κορυφαίος με 34 πόντους και 7 ασίστ. Ο Σαμπόνις είχε 15 πόντους, 17 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ από 13 πόντους είχαν οι Μάρεϊ και Μονκ.

Κλείσιμο
Στον αντίποδα για τους γηπεδούχους που έπαιξαν χωρίς Ντουράντ και Μπιλ, ο Μπούκερ είχε 28 πόντους με 7 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ο Γκόρντον είχε 19 πόντους και ο Νούρκιτς μέτρησε 15 πόντους.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης