Australian Open: Ο Ναδάλ στην entry list του τουρνουά - Εκτός έμεινε ο Κύργιος

Australian Open: Ο Ναδάλ στην entry list του τουρνουά - Εκτός έμεινε ο Κύργιος

Ο Ισπανός μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πρώτο Grand Slam της νέας χρονιάς, όχι όμως και ο Ελληνοαυστραλός τενίστας

kyrgios-nadal
Στα 37 του χρόνια ο Ράφα Ναδάλ ετοιμάζεται για την (τελευταία;) μεγάλη του επιστροφή.

Ο άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τραυματίστηκε στο ισχίο κατά τη διάρκεια του περσινού Australian Open και παρόλο που στους μήνες που μεσολάβησαν πολλές φορές τέθηκαν αμφιβολίες για το αν θα καταφέρει να επανέλθει, πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανεμφάνιση του στα κορτ.

Ο Ναδάλ έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά που θα γίνει στο Μπρίσμπεϊν στις αρχές του χρόνου και σήμερα συμπεριλήφθηκε επισήμως στην entry list του Australian Open όπου έχει κατακτήσει δύο τίτλους.

Στις σημαντικές επιστροφές κι αυτές των Ναόμι Οσάκα, Καρολίονα Βοσνιάκι, Αντζελίκ Γκέρμπερ οι οποίες είναι έτοιμες να αγωνιστούν ξανά έχοντας όμως πλέον και την ιδιότητα της μητέρας!

Το Australian Open ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται με τον τελικό του απλού ανδρών στις 28 Ιανουαρίου, αλλά από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει ο Νικ Κύργιος.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ταλαιπωρήθηκε όλο το 2023 με τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα Grand Slam, δεν έχει καταφέρει ακόμη να επανέλθει και όπως είχε παραδεχθεί τον περασμένο μήνα: «θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν όλα τα άστρα, για να είμαι έτοιμος για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς».

Ο Κύργιος δεν συμπεριλήφθηκε στην entry list, ωστόσο μέσα στις επόμενες εβδομάδες εφόσον είναι έτοιμος, μπορεί να του χορηγηθεί wild card.

Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Λεπτό προς λεπτό η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

Ξένα ΜΜΕ για επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Νέα σελίδα στις σχέσεις Eλλάδας και Τουρκίας

Νέα Αριστερά: H απάντηση για τις σελίδες στο Facebook - «Αυτοί είναι οι μόνοι επίσημοι λογαριασμοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης