Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Κακλαμανάκης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής είχε μιλήσει το 2020 για διαφθορά, κακοδιαχείριση, διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας και τα είχε αναπαράγει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook.
Η ΕΙΟ κατέθεσε αγωγή εναντίον του η οποία πρωτόδικα είχε απορριφθεί. Έκανε έφεση και δικαιώθηκε πανηγυρικά.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο Κακλαμανάκης υποχρεώνεται να καταβάλει στην ΕΙΟ 3.000 ευρώ με νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής.
Επίσης τον υποχρεώνει να άρει την γενόμενη προσβολή στα πρόσωπα της διοίκησης της ΕΙΟ με την διαγραφή των από 9-11-2019 αναρτήσεων του από το Facebook και με την καταχώρηση περίληψης αυτής της απόφασης σε ημερήσια εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας εντός 15 ημερών από την επίδοση της τελεσίδικης απόφασης.
Για κάθε ημέρα παράβασης της παραπάνω διάταξης στον Καλαμανάκη θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ.
Τέλος, ο Νίκος Κακλαμανάκης καλείται να καλύψει μέρος των δικαστικών εξόδων τα οποία ορίστηκαν στα 1000 ευρώ.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.