Ολυμπιακός: Αποφασίζουν για το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ - Τα συν και τα πλην

Ολυμπιακός: Αποφασίζουν για το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ - Τα συν και τα πλην

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσει με Κορδόν και Άλβες για την παραμονή ή όχι του Ισπανού προπονητή

martinet_1
Έντονος προβληματισμός υπάρχει στον Ολυμπιακό για την επόμενη ημέρα στην ομάδα και ειδικά στον πάγκο της μετά την βαριά ήττα με 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία για το Europa League. 

Στον Ολυμπιακό διαπιστώνουν ότι δεν είναι μόνο το σκορ βαρύ αλλά και η εμφάνιση της ομάδας ήταν κάκιστη και δεν προσπάθησε σοβαρά να μειώσει ή έστω να βάλει το γκολ της τιμής. 

Αυτή είναι η δεύτερη βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό μέσα στον Νοέμβριο. Είχε προηγηθεί το 4-0 που έγινε 4-2 στο φινάλε από τον ΠΑΟΚ μέσα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός πλέον καλείται να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του ή εάν θα λύσει τη συνεργασία. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcfeqsekod5)
Κλείσιμο


Η απόφαση θα είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος θα μιλήσει με τον Αντόνιο Κορδόν αλλά και τον Πέδρο Άλβες που θα είναι πιθανόνατα ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcf5f90djtt)


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η ομάδα θέλει ένα σοκ και αυτό θα έρθει με την αλλαγή προπονητή και άλλοι τονίζουν ότι εάν τώρα έρθει νέος ξένος προπονητής, που δεν θα έχει ιδέα από την Ελλάδα, μπορεί να χαθεί πολύτιμο έδαφος ειδικά στο πρωτάθλημα στο οποίο είναι μόλις στο -1 από την κορυφή. 

Ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή στον Βόλο ενώ έχει μπροστά του και τον «τελικό» της 14ης Δεκεμβρίου με την Τόπολα όπου θέλει ένα βαθμό για να συνεχίσει στο Conference League. 

H ομάδα του Πειραιά έχει επίσης έως το τέλος του 2024 τα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό, τον Ατρόμητο και τη Λαμία για τη Stoiximan Super League 1 ενώ τα ζόρια αρχίζουν από τον Ιανουάριο. 

Τότε μέσα σε 20 ημέρες (10-28/1) παίζει 3 φορές με τον Παναθηναϊκό (2 Κύπελλο, 1 πρωτάθλημα) ενώ τις πρώτες ημέρες του 2024 θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στον Πειραιά για την Super League 1. 

Στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ χρεώνονται τα μπλακ άουτ και οι βαριές ήττες με ΠΑΟΚ και Φράιμπουργκ αλλά και οι αλλαγές του στο παιχνίδι με την Τόπολα στη Σερβία εκεί όπου ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 και παραχώρησε ισοπαλία. Θα μπορούσε να έχει τελειώσει από τότε την υπόθεση 3η θέση. 

Βέβαια η ομάδα του Μαρτίνεθ έφαγε μόλις 2 γκολ σε 2 αγώνες από την Άστον Βίλα και την κέρδισε με 2-1 στον Πειραιά. Φυσικά μεγάλες ευθύνες υπάρχουν και για τους παίκτες αφού κάνουν φτηνά ατομικά λάθη και κρεμούν την ομάδα. 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αλλά είναι στο -1 από την κορυφή στο πρωτάθλημα και μόλις ένα βαθμό μακριά από το να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2024 κάτι που θα αξιολογηθεί αναλόγως στην όποια απόφαση παρθεί. 


Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται τα διόδια από 1ης Ιανουαρίου - Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Μαθητής χτυπάει με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης