MLS: Ο Γιακουμάκης στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος - Εκτός έμεινε ο Λιονέλ Μέσι

MLS: Ο Γιακουμάκης στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος - Εκτός έμεινε ο Λιονέλ Μέσι

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός συνεχίζει να κερδίζει ατομικές διακρίσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς επιλέχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της φετινής σεζόν - Αντιθέτως ο Λιονέλ Μέσι δεν συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους

giakoumakis_2
Πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε ο καλύτερος νεοφερμένος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστει κανείς ότι προσπέρασε ολόκληρο Λιονέλ Μέσι... Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ολοκλήρωσε την παρθενική του σεζόν στην Ατλάντα με 18 γκολ σε 31 εμφανίσεις και παρόλο που η ομάδα του αποκλείστηκε στα πλέι οφ από την Κολόμπους Κρου, τα κατορθώματα του δεν πέρασαν απαρατήρητα.

'Ετσι στην ψηφοφορία που έγινε με τη συμμετοχή παικτών, προπονητών και δημοσιογράφων ο Έλληνας επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του MLS.

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Κρητικό άσο, ο οποίος δεν θα έχει ούτε εκεί ως συμπαίκτη τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός παρόλο που ψηφίστηκε MVP της Ίντερ Μαϊάμι, δεν ψηφίστηκε στους κορυφαίους της σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα είχε όλες κι όλες 6 συμμετοχές (λόγω καθυστερημένης άφιξης αλλά και του τραυματισμού του).

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης