Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Τι είπαν Γκουαρδιόλα και Κλοπ για την ένταση με τον Νούνιες

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Τι είπαν Γκουαρδιόλα και Κλοπ για την ένταση με τον Νούνιες

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Γιούργκεν Κλοπ υποβάθμισαν την αντιπαράθεση του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες στο τέλος του ντέρμπι

manchester-liverpool
Εκνευρισμός επικράτησε μετά το φινάλε του ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με τους Γκουαρδιόλα και Νούνιες να τα λένε σε έντονο ύφος.

Αν και το θέμα της συζήτησης δεν έχει αποκαλυφθεί, η ένταση που επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο ήταν διάχυτη με συμπαίκτες του Ουρουγουανού μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ να τον συγκρατούν και να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόσο ο Γιούργκεν Κλοπ, όσο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ερωτήθηκαν για το συμβάν και αμφότεροι προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν, μη δίνοντας παραπάνω έκταση σε ό,τι είχε γίνει.

«Συναισθήματα, συναισθήματα», εξήγησε ο Κλοπ. «Δεν είμαι σίγουρος ότι εγώ είμαι αυτός που πρέπει να το εξηγήσω, για να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν είχα καμία απολύτως ανάμειξη - παραδόξως! Τους αγαπώ και τους δύο, οπότε προσπάθησα να ηρεμήσω την κατάσταση, χωρίς να ξέρω 100% τι συνέβη, γιατί δεν κατάλαβα λέξη.

Αυτό είναι όλο. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που έχει ήδη διευθετηθεί, για να είμαι ειλικρινής. Ο Πεπ ήθελε να κερδίσει, εμείς θέλαμε να κερδίσουμε. Και οι δύο δεν κέρδισαν, οπότε προφανώς κανείς δεν είναι πραγματικά χαρούμενος και τότε αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν».

Κλείσιμο
Αργότερα, ο Γκουαρδιόλα ήταν ανένδοτος ότι «δεν συνέβη τίποτα» και ότι ο Κλοπ χρειάστηκε μόνο να απομακρύνει τον Νούνιεζ επειδή «είναι απλά πιο δυνατός από μένα». Ο προπονητής της Σίτι ήταν επίσης απογοητευμένος με την ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Δεν συνέβη τίποτα. Δεν είναι απογοήτευση [για το αποτέλεσμα], είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η δεύτερη ερώτηση σε μια συνέντευξη Τύπου είναι αυτή... Ίσως να την κρατούσατε για τελευταία».

Πηγή: GAZZETTA.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης