Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφαγή» χωρίς προηγούμενο στo Ρεάλ - Τσέλσι με πέναλτι εκτός περιοχής και οφσάιντ δυο μέτρα πίσω - Δείτε βίντεο

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφαγή» χωρίς προηγούμενο στo Ρεάλ - Τσέλσι με πέναλτι εκτός περιοχής και οφσάιντ δυο μέτρα πίσω - Δείτε βίντεο

Απολύτως δικαιολογημένα τα παράπονα της γυναικείας ομάδας της Τσέλσι και της κόουτς της, Έμα Χέιζ - Δείτε τις απίστευτες διαιτητικές αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα

realmadrid_chelsea_wcl_arthro
«Μπορούσα να δω από τον πάγκο ότι το τάκλιν έγινε εκτός περιοχής. Αδυνατώ να πιστέψω ότι η διαιτητική ομάδα δεν είδε καλά τη φάση. Μας λήστεψαν. Το σκορ έπρεπε να είναι 3-1 υπέρ μας».

Και... λίγα είπε η Έμα Χέιζ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ομάδα της να είναι καταφανώς αδικημένη σε δύο ξεκάθαρες φάσεις στις οποίες πάρθηκαν τραγικές διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες ναι μεν δεν οδήγησαν την Τσέλσι στην πρώτη της φετινή ήττα αλλά της έκοψαν το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων (σύνολο σε 8 φετινά ματς 6Ν-2Ι).

Τι έγινε στο ματς της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ

Στην ισπανική πρωτεύουσα οι γηπεδούχες πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις από το 10ο λεπτό χάρη σε ενέργεια της Κλαούντια Θομόθα και τελείωμα της Όλγα Καρμόνα, αλλά οι «μπλε» έφεραν το σκορ στα ίσα με τη Νίαμ Τσαρλς λίγο πριν το ημίχρονο. Οι Λονδρέζες ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο μετά τη σημαντική ώθηση του 1-1 και στο 74' έφτασαν στην ανατροπή (1-2) δια της μόνιμης τα τελευταία χρόνια αρχηγού της εθνικής Αυστραλίας, Σαμ Κερ.

Η χαρά, ωστόσο κράτησε μόλις για πέντε λεπτά με την Καρμόνα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα της στον αγώνα ξεσηκώνοντας τρομερές διαμαρτυρίες από τις φιλοξενούμενες. Κι αυτό γιατί το μαρκάρισμα το οποίο οδήγησε τη διαιτητή Φρίντα Κλάρλουντ να δείξει την άσπρη βούλα έγινε κοντά ένα μέτρο εκτός της μεγάλης περιοχής!

Προφανώς στην αναμέτρηση δεν υπήρχε VAR...

Το πέναλτι που κέρδισε η Αθενέα Ντελ Καστίγιο:

Κλείσιμο


Η Τσέλσι βρήκε παρόλα αυτά τρόπο να αντιδράσει και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε το διπλό για μερικά δευτερόλεπτα, με την Τσαρλς να στέλνει την μπάλα ξανά το βάθος της εστίας αλλά προς μεγάλη της έκπληξη να βλέπει τη βοηθό να σηκώνει τη σημαία παρά το γεγονός πως την πρώτη σκόρερ των Αγγλίδων κάλυπταν ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτριες της Ρεάλ!

Από την άλλη βέβαια, αυτή η απόφαση μπορεί να κριθεί εν μέρει δικαιολογημένη μιας και η Κερ ήταν εκτεθειμένη όταν έγινε η σέντρα και μπορεί να κρίθηκε πως επηρεάζει τη φάση ακόμη κι αν η μπάλα κατέληξε αρκετά πιο ψηλά και πιο πίσω από εκείνη.

Το οφσάιντ που δόθηκε στο τέλος:


Στη βαθμολογία του 4ου ομίλου μετά την πρώτη αγωνιστική προηγείται η Χέεκεν, που επικράτησε της Παρί FC με σκορ 2-1 εκτός έδρας.

Οι δηλώσεις τις Χέιζ:



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live το συνέδριο «Greece Talks» του Travel.gr και του Πρώτου Θέματος

Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης: Επιπλέον μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού, €150 σε συνταξιούχους χωρίς προσωπική διαφορά

Βοιωτία: «Δεν διέκρινα την ηλικία του, φαινόταν επικίνδυνος» είπε στην απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης