Βραζιλία: Ο τεχνικός διευθυντής της Κορίνθιανς έκανε «ντου» στην αίθουσα του VAR - Δείτε βίντεο

Βραζιλία: Ο τεχνικός διευθυντής της Κορίνθιανς έκανε «ντου» στην αίθουσα του VAR - Δείτε βίντεο

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα Γκρέιο-Κορίνθιανς για το πρωτάθλημα Βραζιλίας με πρωταγωνιστή τον τεχνικό διευθυντή των φιλοξενούμενων

Corinthians
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας έχει πάρει φωτιά τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Στην κορυφή η Μποταφόγκο έχασε την τεράστια διαφορά που είχε πέρα (+10 από τους διώκτες της) και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο είναι δεύτερη πίσω από την Παλμέιρας (62β. έναντι 60) ενώ Γκρέμιο και Μπραγκαντίνιο είναι στους 59!

Στην ουρά όμως γίνεται ο κακός χαμός με την Κορίνθιανς να παίρνει τεράστια νίκη στην έδρα της Γκρέμιο που έχασε τεράστια ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή.

Μόνο που αυτός ο αγώνας ήταν κι από τους πιο... επεισοδιακούς καθώς οι φιλοξενούμενοι στο 7' ζήτησαν πέναλτι (η φάση στο βίντεο που ακολουθεί), με τον VAR να μην φωνάζει τον διαιτητή να δει τη φάση και στο 8' να ενημερώνει τον ρέφερι για πιθανή αποβολή του Μέντεζ ο οποίος είδε τελικά την κόκκινη κάρτα.

Κλείσιμο

Παρόλο που η Κορίνθιας βρήκε το χρυσό γκολ στο 32', στο ημίχρονο ο τεχνικός διευθυντής Άλεξ Νούνιες όρμησε στην αίθουσα του VAR σαν ταύρος εν υαλοπωλείο, με τους αστυνομικούς που ήταν στην είσοδο να τον σταματούν και να την πληρώνει ο κάμεραμαν τηλεοπτικού συνεργείου που κατέγραφε όλο το σκηνικό!



Ο Νούνιες έψαχνε τον διαιτητή VAR για να διαμαρτυρηθεί, αλλά στην αίθουσα που προσπάθησε να μπει ήταν μόνο κάποια μηχανήματα με τον διαιτητή VAR και τους συνεργάτες του να βρίσκονται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο!

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης