Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην απόλυση ο Τεν Χαγκ, σύμφωνα με τους Times!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην απόλυση ο Τεν Χαγκ, σύμφωνα με τους Times!

Το χειρότερο ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και 61 χρόνια έχει κάνει το club να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόλυσης του Έρικ Τεν Χαγκ, σύμφωνα με τους Times - Ζινεντίν Ζιντάν και Ρούμπεν Αμορίμ στην κορυφή των υποψήφιων διαδόχων

ten_hag
«Τρίζει» η καρέκλα του Έρικ Τεν Χαγκ! Η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων δείχνει να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη δική της κινούμενη άμμο, την ώρα που όλοι περίμεναν να... αναγεννηθεί. Τα διαδοχικά ανεπιτυχή και βαριά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα την άνευ αντίστασης εντός έδρας ήττα από τη Σίτι αλλά και την πρόσφατη τριάρα από τη Νιουκάστλ στο «Ολντ Τράφορντ», έχουν φέρει τον Ολλανδό μια... ανάσα από την απόλυση.

Σύμφωνα τουλάχιστον με τους Times, που μετέδωσαν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη εξετάζει τις εναλλακτικές της, αφού ο Τεν Χαγκ κινδυνεύει πολύ σοβαρά να δει την πόρτα της εξόδου του Κάρινγκτον.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, δύο ονόματα που έχουν συζητηθεί όσον αφορά τον πιθανό του αντικαταστάτη είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν που παραμένει ελεύθερος, και αυτό του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ. Το θέμα του προπονητή ωστόσο, είναι πολύ περίπλοκο αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της αβεβαιότητας που κυριαρχεί όσον αφορά την ιδιοκτησία της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει το χειρότερο ξεκίνημά της εδώ και 61 χρόνια, μιας και μετρά οκτώ ήττες στα 15 πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Οι πέντε εντός έδρας ήττες σε 10 παιχνίδια στο «Ολντ Τράφορντ» αποτελούν και το χειρότερο μπάσιμο στο «σπίτι» της εδώ και 93 χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμα 2 εκατ. ευρώ σε Procter & Gamble και Unilever για αθέμιτη κερδοφορία

Δραματική ανατροπή στη δηλητηρίαση 51χρονου από τη σύντροφό του: Η «κληρονομιά» των $30 εκατ. αποδείχθηκε απάτη

Μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης