Δημήτρης Κολοβέτσιος: Δώρισε είδη ρουχισμού σε άπορα παιδιά στην Καισάρεια της Τουρκίας όπου αγωνίζεται 

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Δώρισε είδη ρουχισμού σε άπορα παιδιά στην Καισάρεια της Τουρκίας όπου αγωνίζεται 

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια στην Καϊσέρι Σπορ προέβη σε μια συγκινητική χειρονομία για τα παιδιά ενός Δημοτικού Σχολείου της ΞΚαισάρειας

Kolovetsios
Δεν είναι ένας από τους σταρ του τουρκικού πρωταθλήματος... Για παράδειγμα ο Τάσος Μπακασέτας που αγωνίζεται στην Τράμπζονσπορ είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμος από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ωστόσο ο αμυντικός της Καϊσέρισπορ σήμερα είδε το όνομα του να μνημονεύεται από παντού κι αυτό δεν είχε να κάνει με κάποια εξαιρετική του εμφάνιση με την ομάδα της Καππαδοκίας.

Αλλά με την ανθρώπινη πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή, με την ευαισθησία που έδειξε για τα μικρά παιδιά της πόλης που τον φιλοξενεί και τα οποία αντιμετωπίζουν τι δικές τους δυσκολίες.



Ο Έλληνας σέντερ μπακ που βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στην Καισάρεια, αποφάσισε να γιορτάσει τα 32α γενέθλιά του (16/10/1991) προσφέροντας βασικά αγαθά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

«Σκέφτηκα κάτι τέτοιο, βλέποντας αρκετό κόσμο να δυσκολεύεται στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Τόσο οικονομικά όσο και με όλη αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως, υπάρχουν παιδιά που στερούνται βασικά αγαθά» δήλωσε στο amna.gr ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΛ, του ΠΑΣ Γιάννινα, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

HaberTurk
Sabah
Κλείσιμο
Fanatik


Έτσι, ο Κολοβέτσιος αποφάσισε στα γενέθλιά του να προσφέρει είδη ρουχισμού. Ζήτησε από την Καϊσέρισπορ να βρει παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα έλλειψης βασικών ειδών. Χθες (1η Νοεμβρίου) επισκέφτηκε ένα σχολείο το οποίο βρίσκεται σε υποβαθμισμένη περιοχή της πόλης και έδωσε στα παιδιά τσάντες οι οποίες περιείχαν μπουφάν, παπούτσια και φόρμα γιατί πλησιάζει χειμώνας και στη Καισάρεια είναι βαρύς.

«Ήδη είχαμε κάνει τις επαφές μέσω της Καϊσέρισπορ, αφού υπάρχει ένα πρόγραμμα με το οποίο εμείς οι παίκτες επισκεπτόμαστε τα σχολεία. Συνειδητοποιώ τι συμβαίνει γύρω μας. Ήθελα να χαροποιήσω αυτά τα παιδιά και να τους δώσω λίγο χαμόγελο αυτές τις δύσκολες ημέρες» τόνισε ο έμπειρος αμυντικός.

Fanatik


Στην διαδικασία παράδοσης το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας, που εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για την αγαθοεργία του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Την επομένη, σήμερα δηλαδή, το όνομά του αναφέρεται σε μεγαλύτερα ΜΜΕ της Τουρκίας και τα σχόλια είναι εγκωμιαστικά.

Ο 32χρονος στόπερ διανύει την τέταρτη σεζόν του στην Τουρκία και είναι αρχηγός της Καϊσέρισπορ με την οποία οσονούπω θα συμπληρώσει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών. Μέχρι τώρα έχει παίξει σε 98 επίσημα ματς, τα περισσότερα από τις υπόλοιπες ομάδες της καριέρας του αφού με την ΑΕΚ σταμάτησε στα 93 και με τον Παναθηναϊκό στα 85.





Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί επιβλήθηκαν πρόστιμα 2 εκατ. σε Procter & Gamble και Unilever - Το ανώτατο που έχει επιβληθεί

Ο Πάνος Σκουρλέτης πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το σύμπτωμα που είχε και αποδείχτηκε ότι ήταν καρκίνος στο πάγκρεας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης