Σανς - Σπερς 114-115: Απίθανη ανατροπή του Σαν Αντόνιο και μυθικό φινάλε στο Φοίνιξ - Δείτε βίντεο

Σανς - Σπερς 114-115: Απίθανη ανατροπή του Σαν Αντόνιο και μυθικό φινάλε στο Φοίνιξ - Δείτε βίντεο

Οι Σπερς επέστρεψαν από το -20 και με ένα απίθανο κλέψιμο του Κέλντον Τζόνσον στον Ντουράντ για το 114-115 ολοκλήρωσαν την φοβερή ανατροπή στο Φοίνιξ.
Η αναμέτρηση στο «Footprint Center» της Αριζόνα ήταν βγαλμένη από τα πιο τρελά σενάρια... μπασκετικής φαντασίας

wemba
Ενώ όλα έδειχναν ότι Φοίνιξ Σανς θα έφταναν στη νίκη παρά το φοβερό comeback των Σαν Αντόνιο Σπερς από το -20 (73-53) στα μέσα της 3ης περιόδου, ήρθαν τα πάνω κάτω! Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να ήταν... ωραίος με 26 πόντους και 12/19 εντός παιδιάς αλλά στο τέλος αποδείχθηκε εις διπλούν μοιραίος!

Αρχικά και με το σκορ στο 114-113 υπέρ των Σανς, ο Κέλντον Τζόνσον του πήρε την μπάλα -στην κυριολεξία- μέσα από τα χέρια στα 3'' πριν από το τέλος και έφτασε στο lay-up για το 114-115 το οποίο έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ. Στην τελευταία επίθεση ο KD πήρε την ευθύνη πάνω του για το buzzer beater της νίκης αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Με αυτόν τον τρόπο τα «Σπιρούνια» έφτασαν σε μια ανέλπιστη -όπως εξελίχθηκε το ματς- νίκη. Παρά την μεγάλη ανατροπή, οι Σανς εξακολουθούσαν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς είχαν βρεθεί στο +5 (114-109) ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα. Όμως δύο συνεχόμενα καλάθια του εξαιρετικού Γουεμπανιαμά στα 49'' πριν από το τέλος με τζαμπ σουτ και στα 6'' με φόλοου κάρφωμα έβαλαν και πάλι την ομάδα του στο ματς. Ακολούθησε το τραγικό λάθος του Ντουράντ (ή αν προτιμάτε το κλέψιμο του Τζόνσον) και οι Σπερς σημείωσαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους φέτος.

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs Full Game Highlights - October 31, 2023 | 2023-24 NBA Season
Κλείσιμο


Ο Γάλλος σέντερ είχε 18 πόντους με 4/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 8 ριμπάουντ και 4 τάπες, ενώ ο άνθρωπος της... τελευταίας στιγμής για το Σαν Αντόνιο, Κέλντον Τζόνσον, ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 27 πόντους έχοντας 10/20 εντός παιδιάς και 4 ασίστ. Στους 18 πόντους σταμάτησε και ο άκρως ουσιαστικός Ντέβιν Βασέλ.

Για τους γηπεδούχους Σανς που έπαιξαν και πάλι χωρίς τους Μπράντλεϊ Μπιλ και Ντέβιν Μπούκερ, ο Ντουράντ τελείωσε το ματς με 26 πόντους έχοντας 11/16 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές και 7 ασίστ ενώ άλλους 20 πόντους πρόσθεσε ο Έρικ Γκόρντον με 4/9 τρίποντα. Double double για τον Νούρκιτς (12π., 12ριμπ.) ενώ 19 πόντους με 5/7 τρίποντα είχε ο Γκρέισον Άλεν.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης