Stoiximan Super League 1: Χωρίς Φορτούνη, Ροντινέι στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός - Φωτογραφίες από την άφιξη στην Κρήτη

Stoiximan Super League 1: Χωρίς Φορτούνη, Ροντινέι στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός - Φωτογραφίες από την άφιξη στην Κρήτη

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα στις 21:30

6008261
Χωρίς δύο βασικά στελέχη της ενδεκάδας θα παραταχθεί αύριο (30/10, 21:30) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τους Φορτούνη και Ροντινέι, που είχαν αποχωρήσει με προβλήματα μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στη Γουέστ Χαμ την περασμένη Πέμπτη, για την 3η αγωνιστική του Europa League. Εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Φρέιρε.



Κλείσιμο
Αντίθετα με τους προαναφερόμενους, στην αποστολή υπήρξε μια νέα «είσοδος». Πρόκειται για τον νεαρό Κροάτη επιθετικό Ιβάν Μπρίνιτς, ο οποίος μέχρι τώρα μετρούσε μόλις έξι λεπτά απέναντι στον Ατρόμητο και άλλα εννέα απέναντι στη Λαμία.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συνθέτουν οι, Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόι, Μαντί Καμαρά, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Εσε, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

6012459
6012455
6012458
6012456


Η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο και την υποδέχτηκαν εκατοντάδες οπαδοί της στο αεροδρόμιο. 

Ειδήσεις σήμερα

Sky News: Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα - Στην πιο δύσκολη φάση ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς

Καιρός: Ένας ασυνήθιστα ζεστός Οκτώβριος - Τι λένε οι ειδικοί στο protothema.gr

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης