Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Έλληνας τεχνικός που είχε να κάτσει σε πάγκο από το 2022, επιστρέφει σε σύλλογο της Euroleague και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του

SFAIROPOULOS
Tίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν καλά την πορεία τους στη Euroleague, ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον Ιβάνοβιτς και βρήκαν γρήγορα τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί.

Aπό χθες έγινε γνωστό πως ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Οι Σέρβοι το έκαναν επίσημο την Κυριακή 22 Οκτώβρη. Ο Έλληνας τεχνικός που είχε να κάτσει σε πάγκο από το 2022, επιστρέφει σε σύλλογο της Euroleague και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Στη Μακάμπι βρέθηκε από το 2018 μέχρι και το 2022, δημιουργώντας μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς των Ισραηλινών. Πριν πάει στην ομάδα του λαού, έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού από το 2014 μέχρι το 2018. Στον σύλλογο του Πειραιά πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, το 2015 και το 2016, ενώ οδήγησε τους ερυθρόλευκους και σε 2 τελικούς Euroleague.
Κλείσιμο

Αναλαμβάνει τον ρόλο να αλλάξει την κατάσταση στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος ξεκίνησε με πολλές βλέψεις τη Euroleague, αλλά έχει 1 νίκη και 3 ήττες μέχρι τώρα. Το καλοκαίρι ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη με τις μεταγραφές που έκανε, αλλά το ξεκίνημα ήταν... νωθρό. Άλλωστε ο Σφαιρόπουλος... αναμόρφωσε και τη Μακάμπι.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Θα μπούμε στη Γάζα» - Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς - Οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους

Ζωγράφου: Γης μαδιάμ τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη - Ένας τραυματίας αστυνομικός και 4 καμένα οχήματα από τα επεισόδια

Δημογραφικό: Ο Συνταγματάρχης με τα 11 παιδιά μιλά για την ευτυχία της μεγάλης οικογένειας - «Μας λένε θεότρελους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης