La Liga, Θέλτα - Ατλέτικο 0-3: «Καθάρισε» με χατ τρικ του Γκιρεζμάν για την πέμπτη διαδοχική νίκη

La Liga, Θέλτα - Ατλέτικο 0-3: «Καθάρισε» με χατ τρικ του Γκιρεζμάν για την πέμπτη διαδοχική νίκη

Η νίκη των «ροχιμπλάνκος» δεν ήταν όσο εύκολη δείχνει το τελικό σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις

griezman_goal
Με χατ-τρικ του Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο επικράτησε 3-0 της Θέλτα στο «Μπαλαϊδος» του Βίγκο, πέτυχε την πέμπτη διαδοχική της νίκη στη La Liga και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ, από την οποία έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η νίκη των «ροχιμπλάνκος» δεν ήταν όσο εύκολη δείχνει το τελικό σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, αλλά «σπατάλησαν» αρκετές ευκαιρίες.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του αγώνα

Η καθοριστική φάση έγινε στο 25΄, όταν ο τερματοφύλακας Βιγιάρ ανέτρεψε στην περιοχή τον Μοράτα και αποβλήθηκε. Ο Γκριεζμάν ευστόχησε στο πέναλτι στο 29΄ και άνοιξε το σκορ, με τη Θέλτα να μην παρατάει το ματς και μάλιστα να έχει δοκάρι στο 55΄ με τον Μπάμπα.

Το δεύτερο γκολ του Γάλλου επιθετικού στο 64΄, μετά από φανταστική ατομική ενέργεια, «τελείωσε» το παιχνίδι, για να διαμορφώσει ο ίδιος το τελικό σκορ στο 70΄.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης