Premier League - Αποκάλυψη της «Sun»: Ποδοσφαιριστής έκανε πάρτι με δεκάδες μοντέλα και... ρήτρες εμπιστευτικότητας

Premier League - Αποκάλυψη της «Sun»: Ποδοσφαιριστής έκανε πάρτι με δεκάδες μοντέλα και... ρήτρες εμπιστευτικότητας

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία η είδηση για ένα πολύ... ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων ποδοσφαιριστή με ουκ ολίγα μοντέλα, άφθονο αλκοόλ και... δικλείδες ασφαλείας, για να μην μιλήσει κανείς για όσα έγιναν σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

premier_league_sex_party_xr
Καιρό είχε να απασχολήσει η Premier League την κοινή γνώμη μ' ένα ερωτικό σκάνδαλο και ήρθε η Sun για να υπενθυμίσει ότι στο παρασκήνιο του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο συμβαίνουν πολλές... ομορφιές.

Όπως αποκάλυψε το αγγλικό μέσο τον περασμένο Μάιο, γνωστός ποδοσφαιριστής της Premier League διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων (άρα περιορίζεται σημαντικά η λίστα με τους υποψήφιους... διοργανωτές) σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Μέχρι εδώ όλα καλά... Μόνο που στο πάρτι πέρα από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους (από την ομάδα του αλλά και άλλους συλλόγους) ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε καλεσμένες και έναν ατελείωτο αριθμό μοντέλων!

Τα οποία μοντέλα έμαθαν τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι λίγα λεπτά πριν τους παραλάβουν τα πολυτελή αυτοκίνητα (με σωφέρ), ενώ φτάνοντας στο ξενοδοχείο άρχισε η... περιπέτεια.

Η Sun εξασφάλισε το βίντεο που δείχνει τον διοργανωτή του πάρτι να εξηγεί το... τελετουργικό με τους καλεσμένους να μπαίνουν από την πόρτα που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του ξενοδοχείου και εκεί όλα τα μοντέλα πριν μπουν στα ασανσέρ θα υπέγραφαν ρήτρα εμπιστευτικότητας και θα άφηναν τα κινητά τους. Κι αυτό ακριβώς έγινε...

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήταν πολύ... άγρια τα πράγματα! Όπως ακριβώς έλεγε και η πρόσκληση σε όσες ήθελαν να συμμετάσχουν», είπε στην αγγλική εφημερίδα ένα από τα μοντέλα που συμμετείχε στη γιορτή και βρέθηκε στις σουίτες (που κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ όπως και τα άφθονα ποτά).

Η κάβα και η λίστα με τις καλεσμένες ανανεώνονταν ανά μάι ώρα (!!!) με μία από τις συμμετέχουσες να αποκαλύπτει: «Είχε τόση δουλειά με τα κορίτσια που έρχονταν και έφευγαν που έπρεπε να περιμένουμε στο χώρο του γκαράζ μέχρι να φύγουν οι άλλες από τα δωμάτια. Ήταν άγρια! Είχαν κλείσει πολλά μεγάλα δωμάτια κι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κατέβαιναν, έπαιρναν περισσότερα κορίτσια επάνω και μετά ερχόντουσαν να πάρουν κι άλλες μια ώρα αργότερα Οι διοργανωτές ανέβαζαν τα κορίτσια με τα ασανσέρ, το ένα μετά το άλλο. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Premier League στα δωμάτια με τα κορίτσια, και μερικοί ήταν στο κρεβάτι μαζί».

Sun_Front


Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι κατά την άφιξη τους έγινε εξονυχιστικός σωματικός έλεγχος «πολύ πιο αυστηρός απ' ότι στα αεροδρόμια», αλλά και το ότι «οι ποδοσφαιριστές είχαν το δικαίωμα να κρατήσουν τα κινητά τους και να βιντεσκοπήσουν ότι γινόταν».

Κλείσιμο
Κι αυτή η τελευταία λεπτομέρεια έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι σύντομα θα διαρρεύσει το υλικό απ' αυτήν τη βραδιά όπου πρέπει να... σκόραραν πάρα πολλοί από τους αστέρες της Premier League.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δούκα - Η δικηγόρος, κόρη πρώην δημάρχου Αθηναίων που βγήκε πρώτη σε σταυρούς

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, μιλά στην Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα της: Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός

Βίντεο: Το protothema.gr στο μεγαλύτερο στρατόπεδο αρμάτων περιμετρικά της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης