Κούμαν: «Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε»

Κούμαν: «Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε»

Για την επικείμενη αναμέτρηση της Εθνικής μας απέναντι στην Ολλανδία μίλησε ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro

Koeman2
Χαρακτήρα τελικού απέκτησε η αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Ολλανδία το βράδυ της Δευτέρας (16/10), μιας και πρόκειται για μια σύγκρουση που αναμένεται να αποβεί καθοριστική για το ποιος θα εξασφαλίσει το δεύτερο απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Euro.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης, ο προπονητής των Ολλανδών, Ρόναλντ Κούμαν, στάθηκε στην ευκαιρία που βλέπει μπροστά της η Ελλάδα, αλλά και στη σημασία του αποτελέσματος το οποίο μπορεί κρίνει την πορεία των δυο ομάδων στον όμιλο.

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και υπάρχει εμπιστοσύνη. Πρέπει να πάρουμε και τα θετικά από το ματς απέναντι στη Γαλλία.

Πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε γιατί αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Δεν είναι απλά ένα κανονικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ολλανδία το αποτέλεσμα είναι τρομερά σημαντικό» ανέφερε αρχικά, προτού σταθεί και στην ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του στην «OPAP Arena».

«Οι παίκτες μου έχουν αγωνιστεί ήδη σε αγώνες με παρόμοια ατμόσφαιρα. Αλλά σαν ομάδα πρέπει να είσαι έξυπνη. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε ηρεμία και την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι το σημαντικό».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ κάνει επίθεση σε στρατιωτικές υποδομές της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Απίστευτη ανατροπή με το τροχαίο στη Φλώρινα: Ο 25χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο και ο 80χρονος δεν πρόλαβε να βγει!

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Η τελική μάχη για τον «γαλάζιο» χάρτη - Τρεις περιφέρειες σίγουρες, δύο εμφύλιοι και μονομαχία στη Θεσσαλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης