Χαριστέας στο Voetball International: «Θα είναι δύσκολα για την Ολλανδία το βράδυ της Δευτέρας»

Χαριστέας στο Voetball International: «Θα είναι δύσκολα για την Ολλανδία το βράδυ της Δευτέρας»

Ο Έλληνας παλαίμαχος άσος μίλησε στο ολλανδικό μέσο για το αυριανό μεγάλο ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου με τους Οράνιε, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του Πογιέτ

xaristeas
Ο Άγγελος Χαριστέας μπορεί να έφτιαξε το όνομα του στο εξωτερικό αγωνιζόμενος στη Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης), αλλά έχει και δύο περάσματα από την Ολλανδία όπου φόρεσε τη φανέλα τόσο του Άγιαξ όσο και της Φέγενορντ...

Ο χρυσός σκόρερ του τελικού του Euro 2004 μίλησε στην κορυφαία ολλανδική ιστοσελίδα (vi.nl) για τον «τελικό» του 2ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024 και προειδοποίησε τους Ολλανδούς για μια δύσκολη βραδιά, δείχνοντας παράλληλα την εκτίμηση που έχει για το έργο του Γκουστάβο Πογιέτ στη γαλανόλευκη.

VI2


«Ο Πογιέτ έχει καταφέρει να κερδίσει τους παίκτες. Τολμά να κάνει επιλογές και είναι ξεκάθαρος για αυτές, ενώ γενικά έχει επιβάλλει τους κανόνες του και έχει φέρει την ηρεμία στην ομάδα», είπε αρχικά ο Χαριστέας και συμπλήρωσε με νόημα: «Οι επιλογές του Πογιέτ κρύβουν πολλές λεπτομέρειες και συνοδεύονται από σχολαστικότητα. Η Ελλάδα έχει δεχθεί πέντε γκολ στον όμιλο, δύο λιγότερα από την εθνική ομάδα της Ολλανδίας κι αυτό λέει κάτι. Είναι ένας προπονητής του οποίου οι ομάδες βασίζονται κυρίως στην αμυντική οργάνωση και προσαρμόζει τον τρόπο παιχνιδιού του ανάλογα με τον αντίπαλο. Αν λοιπόν οι Ολλανδοί φανούν ευάλωτοι τη Δευτέρα τότε σίγουρα η Ελλάδα δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη».

Γενικότερα ο Χαριστέας έδειξε να πιστεύει πάρα πολύ στην ελληνική νίκη, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στον Πογιέτ και για την αλλαγή της ψυχολογίας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. «Αυτό το γκρουπ παικτών έχει φέρει πίσω στην ομάδα το καλό κλίμα και βρίσκονται στην ιδανική κατάσταση για το ματς με την Ολλανδία. Αντιθέτως δεν βλέπω τώρα το ίδιο πνεύμα που εμφύσησε ο Πογιέτ στην Ελλάδα στους Οράνιε. Ο Κούμαν δεν έχει καταφέρει ακόμη να το πετύχει αυτό και ειλικρινά πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να τα καταφέρουν στην Αθήνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τη φονική επίθεση της Χεζμπολάχ το Ισραήλ αποκλείει τα σύνορα με τον Λίβανο

Στο 10,7% η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μειωμένη κατά 3 μονάδες σε σχέση με τον α' γύρο

Μαρτυρία από το Ισραήλ - «Δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ τα παιδιά μου» - Νοσοκόμα μιλά για τον εφιάλτη του πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης