Daily Mail: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγοράζει το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Daily Mail: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγοράζει το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λευκός καπνός στις διαπραγματεύσεις της οικογένειας  Γκλέιζερ με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ - Θα αγοράσει το μειοψηφικό πακέτο μετοχών για περίπου 1,5 δισ. ευρώ

Collage_Maker-15-Oct-2023-02-49-AM-3663
Μετά την τελευταία αποτυχημένη απόπειρα των Καταριανών να καταλήξουν σε συμφωνία με τους Γκλέιζερ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ βρήκε ευκαιρία να παίξει το δικό του «χαρτί» για το κλαμπ.

Σε αντίθεση ωστόσο με τον Σεΐχη Γιασίμ, ο Βρετανός επιχειρηματίας αποδείχθηκε λιγότερο.... τολμηρός. Σύμφωνα με τον «Daily Mail», ο Ράτκλιφ πρόκειται να αποκτήσει το 25% των μετοχών των Κόκκινων Διάβολων, σε μια κίνηση βέβαια που στην Αγγλία ερμηνεύεται ως το πρώτο βήμα για μια πλήρη εξαγορά!

Προς το παρόν πάντως ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος θα αγοράσει το μειοψηφικό πακέτο μετοχών στη Γιουνάιτεντ για περίπου 1,4 με 1,5 δισ. ευρώ, ένα ποσό που σύμφωνα με τους Άγγλους ικανοποίησε οικονομικά την οικογένεια Γκλέιζερ.

Πλέον μένει να φανεί αν οι πληροφορίες της «Daily Mail» θα επιβεβαιωθούν από τις εμπλεκόμενες πλευρές, οι οποίες αναζητούσαν μια λύση εδώ και μήνες!

Για το 100% οι Γκλέιζερ ζητούσαν 8 δισεκατομμύρια δολάρια, με την τελευταία πρόταση του Σεΐχη να πλησιάζει τα 7 δισεκατομμύρια συν 1,5 δισεκατομμύριο σε πρόσθετες επενδύσεις.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ζεφύρι: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον 8χρονο Ρομά ύστερα από πυροβολισμούς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αντίστροφη μέτρηση για τη χερσαία επίθεση των Ισραηλινών στη Γάζα

Ξεσπά κατά των οπαδών της Χαμάς η σύζυγος του Κουρτουά και πρώην υπαξιωματικός του Ισραήλ: «Στηρίζουν την απανθρωπιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης