Μπλατ για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Πρέπει ο πλανήτης να ξυπνήσει, σήμερα είναι εδώ, αύριο μπορεί να είναι στη δική σας αυλή»

Μπλατ για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Πρέπει ο πλανήτης να ξυπνήσει, σήμερα είναι εδώ, αύριο μπορεί να είναι στη δική σας αυλή»

Το μήνυμα του Αμερικανοισραηλινού πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και του Άρη για τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του 

blat
Μήνυμα ενότητας και παράλληλα έκκληση για ειρήνη στο Ισραήλ από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής μπάσκετ που έχει καθίσει μεταξύ άλλων στον πάγκο του Ολυμπιακού και του Άρη αλλά και πολλών ομάδων του Ισραήλ έστειλε μέσω βίντεο το μήνυμά του για τον πόλεμο, που όπως σημείωσε μας αφορά όλους!




Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ

Κλείσιμο
«Ενωμένοι τα καταφέρνουμε, χωρισμένοι θα αποτύχουμε. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουμε τον πόνο, αλλά και τους εχθρούς μας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να επιρρίψουμε ευθύνες ή να μπούμε σε πολιτικές διαμάχες. Έχουμε πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις μπροστά μας.

Τα παιδιά μας, οι γονείς μας και τα αδέλφια μας κρατούνται όμηροι. Οι γονείς, οι παππούδες και οι φίλοι μας δολοφονήθηκαν στα σπίτια τους και στους δρόμους. Ο κόσμος στα εδάφη μας βρίσκεται κάτω από συνεχή επίθεση. Ο τρόπος που ζούμε κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Πρέπει ο πλανήτης να ξυπνήσει. Σήμερα είναι εδώ, αύριο μπορεί να είναι στη δική σας αυλή.

Μπορείτε να το αποκαλέσετε "Χαμάς", μπορείτε να το αποκαλέσετε "τρομοκρατία". Αυτή είναι μια μάχη για την ανθρωπότητα. Ενωθείτε μαζί μας, βάλτε στην άκρη τις διαφωνίες σας για μια ημέρα, για μία εβδομάδα, για έναν χρόνο. Σώστε τη χώρα μας και τον τρόπο με τον οποίο ζούμε.

Εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού θέλουμε να δείξουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους φίλους και τους συμπαίκτες μας. Θέλουμε να δώσουμε βοήθεια σε όσους την χρειάζονται. Ας το κάνουμε, ας είμαστε αυτοί οι άνθρωποι.

Αυτή τη στιγμή παλεύουμε για να σώσουμε τους ανθρώπους μας. Αύριο θα παλεύουμε για να σώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, την ελευθερία μας, την ασφάλεια των αγαπημένων μας και όλων των υπολοίπων. Αφήστε τις διαφωνίες, προστατεύστε το μέλλον. Η πάλη μπροστά μας είναι πραγματική. Στεκόμαστε ενωμένοι, χωρισμένοι θα αποτύχουμε». 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema στην Ασκελόν, έληξε το τελεσίγραφο της Χαμάς στους κατοίκους

Άρπαξε ξαφνικά το παιδί και το χτυπούσε με μανία, λέει ο πατέρας του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο στον Φλοίσβο

O 25χρονος Μίκαελ από τα Πιστιανά Αρτας έκανε τη Στοκχόλμη... Γκόθαμ Σίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης