Stoiximan Super League 1: Ξέφυγε ο πρώτος και αήττητος Ολυμπιακός, στο +5 από τον ΠΑΟΚ - Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς

Stoiximan Super League 1: Ξέφυγε ο πρώτος και αήττητος Ολυμπιακός, στο +5 από τον ΠΑΟΚ - Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς

Χωρίς νικητή (2-2) το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, τριάρα του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΣ - «Γκέλα» για τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με την Κηφισιά, συνεχίζει την πορεία της η Λαμία

osfp-m2
Με showman τον Ντανιέλ Ποντένσε ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να περάσει νικηφόρα από τους Ζωσιμάδες με το 3-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στη Λεωφόρο να ανοίξει την βαθμολογική ψαλίδα από τους διώκτες του. Οι Πειραιώτες είχαν σε μεγάλη μέρα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που με την βοήθεια και της τύχης (στο πρώτο γκολ η μπάλα βρήκε στον Παντελάκη κι άλλαξε πορεία) σκόραρε δύο φορές σε διάστημα έξι λεπτών και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο όλα είχαν τελειώσει. 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-3

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

5985933


Η συνέχεια ήταν τυπική για τον Ολυμπιακό που βρήκε... κερασάκι στο 90'+1' με το γκολ του Ροντινέι και εύκολα πήρε το τρίποντο που τον έστειλε στο +5 από τον ΠΑΟΚ και έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxbp8fogo75)


Καταπληκτικό ντέρμπι στην Λεωφόρο, με τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, τέρμα στην τελευταία φάση του αγώνα και τρομερή ένταση κατά την διάρκεια του ματς αλλά και μετά την λήξη του. Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να... αποδράσει με μια σπουδαία νίκη, από αυτές που σου δίνουν το δικαίωμα να ονειρεύεσαι για πολλά, όμως τελικά ο Παναθηναϊκός έσωσε τον βαθμό με το γκολ του... ξεχασμένου Γερεμέγεφ σε «νεκρό χρόνο». Το 2-2 μαρτυρά εκτός των άλλων ότι έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με τεράστια ένταση, όμορφα γκολ, αλλά και σημαντικές εκατέρωθεν ευκαιρίες (με περισσότερες για τους γηπεδούχους). Ο ΠΑΟΚ έμεινε με το μεγάλο «αχ» για μερικά δευτερόλεπτα και ο Παναθηναϊκός ναι μεν έσωσε τον πόντο, αλλά για 2ο σερί ντέρμπι στην Λεωφόρο δεν μπορεί να νικήσει.

Ο Αρης ζητούσε ένα τρίποντο προκειμένου να... πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και ξεκίνησε το παιχνίδι με ιδανικό τρόπο αφού προηγήθηκε με το γκολ του Μορόν. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού βρήκε απέναντί του μια εξαιρετική Κηφισιά. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση, αν και ήταν πίσω στο σκορ δεν απογοητεύτηκε. Έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος, είχε ευκαιρίες και τελικά δικαιώθηκε με το γκολ ισοφάρισης από τον Οζέγκοβιτς. Κάπως έτσι οι νεοφώτιστοι έφυγαν με πολύτιμο βαθμό (1-1) από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αρχίζοντας να δημιουργεί απόσταση από τις τελευταίες θέσεις.

5985512
Κλείσιμο


Στη Λαμία, σε ένα από τα ματς που συνηθίζουμε να χαρακτηρίζουμε ως «εξάποντα» η γηπεδούχος ομάδα πήρε μια τεράστια νίκη, που παράλληλα της δίνει και μεγάλη βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια. Ο Καρλίτος ήταν και πάλι... πιστός στο ραντεβού με το γκολ και βρήκε δίχτυα σχεδόν με το «καλημέρα» του αγώνα. Ένα γκολ που στάθηκε αρκετό για το 1-0 κόντρα στον (και πάλι) απογοητευτικό Παναιτωλικό. Μπορεί η ομάδα του Βόκολου στην επανάληψη να δέχτηκε πίεση από τους Αγρινιώτες, όμως όσο ο Καρέλης από πλεονεκτικές θέσεις σημάδευε λανθασμένα δεν είχε πρόβλημα. Πλέον η Λαμία έφτασε τους 9 βαθμούς με τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που αγνοεί την χαρά της επιτυχίας και παρουσιάζει την πλέον προβληματική εικόνα στην κατηγορία, δείχνοντας από νωρίς ότι έχει δύσκολο δρόμο να διανύσει.

5985331


H 7η αγωνιστική η οποία θα... χρωστάει μια αναμέτρηση, αφού λόγο της θεομηνίας στον Βόλο αναβλήθηκε το παιχνίδι των γηπεδούχων με τον Πανσερραϊκό, ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με δύο αναμετρήσεις. Στο Περιστέρι, στις 6 το απόγευμα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 8 το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.


Αποτελέσματα και πρόγραμμα (7η)
Κυριακή (1/10)
Λαμία - Παναιτωλικός 1-0
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvx6rsgad2fd)


Άρης-Κηφισιά 1-1

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-2

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxbtusf65pl)


ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-3

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Δευτέρα (2/10)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (18:00)
ΟΦΗ - ΑΕΚ (20:00)
*Το παιχνίδι του Βόλου με τον Πανσερραϊκό αναβλήθηκε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
1. Ολυμπιακός 19
2. ΠΑΟΚ 14
3. Παναθηναϊκός 13
4. ΑΕΚ 11
5. ΟΦΗ 9
6. Πανσερραϊκός 9
7. Λαμία 9
8. Αρης 8
9. Αστέρας Τρίπολης 7
10. Κηφισιά 6
11. ΠΑΣ Γιάννινα 5
12. Παναιτωλικός 3
13. Βόλος 2
14. Ατρόμητος 2
*Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Βόλος, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έχουν ένα αγώνα λιγότερο.
**ΑΕΚ, Ατρόμητος έχουν δύο ματς λιγότερα.

Η επόμενη αγωνιστική (8η)
Παρασκευή (20/10)
Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα (20:30)
Σάββατο (21/10)
Παναιτωλικός - Βόλος (17:30)
Πανσερραϊκός-Άρης (20:00)
Κυριακή (22/10)
Κηφισιά-ΟΦΗ (16:00)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17:30)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (20:30)

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Τα προβληματικά έργα Καλατράβα σε όλο τον κόσμο - Καθυστερήσεις, υπερβάσεις και ατελείωτη κριτική

«Μαμά σ΄αγαπώ θα πεθάνουμε» - Το μήνυμα 28χρονης όταν ξέσπασε φωτιά σε κλαμπ στην Ισπανία

Σταυρούπολη: Είχε φύγει ξανά από το σπίτι ο 28χρονος που βρέθηκε νεκρός - Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης