Ολλανδία: Οριστική διακοπή στο Βάλβαϊκ - Άγιαξ, έπεσε αναίσθητος ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων

Ολλανδία: Οριστική διακοπή στο Βάλβαϊκ - Άγιαξ, έπεσε αναίσθητος ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων

Στο 84΄ο Ετιέν Φάεσεν, έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι μετά από σύγκρουση με τον Μπρόμπεϊ - Προς το παρόν δεν υπάρχει ιατρική ενημέρωση για την κατάσταση του Ολλανδού τερματοφύλακα

Collage_Maker-01-Oct-2023-12-35-AM-5294
Τρομακτικές εικόνες στην αναμέτρηση της Βάλβαϊκ με τον Άγιαξ! Ο αγώνας οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή στο 84΄, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ετιέν Φάεσεν, έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι μετά από σύγκρουση με τον Μπρόμπεϊ!

Το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον ποδοσφαιριστή του Άγιαξ αμέσως σήμανε συναγερμό στα ιατρικά επιτελεία που έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο για να τού παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Φορείο, απινιδωτές και σεντόνια επιστρατεύτηκαν για να καλύψουν τη σκηνή και να μεταφέρουν τον άτυχο ποδοσφαιριστή εκτός του γηπέδου, με τον αγώνα να οδηγείται σε οριστική διακοπή!

Κλείσιμο


Προς το παρόν δεν υπάρχει ιατρική ενημέρωση από κάποια πλευρά για την κατάσταση του Ολλανδού τερματοφύλακα, αλλά έχουν εκφραστεί φόβοι για σοβαρή ζημιά στο κεφάλι.



Για την ιστορία ο Άγιαξ προηγούνταν στο σκορ με 3-2, προτού ο αγώνας τιναχθεί στον αέρα και η κατάσταση υγείας του Φάεσεν τεθεί φυσικά σε απόλυτη προτεραιότητα.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βαρυμπόμπη: Ένοπλη ληστεία με θύμα πλαστικό χειρουργό

Αχιλλέας Μπέος: «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» - Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που τον έβρισε και έφαγε χαστούκι

Συμβούλιο της Επικρατείας: Ακόμη στα δικαστήρια ο φόνος Χορευτάκη από τον Λαγουδάκη το 2008 - Αποφυλακίστηκε παρανόμως ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης