Ατλέτικο: Μετά την κρεμασμένη κούκλα του Βινίσιους οι οπαδοί της εκφόβισαν 8χρονο κορίτσι που φορούσε τη φανέλα του

Ατλέτικο: Μετά την κρεμασμένη κούκλα του Βινίσιους οι οπαδοί της εκφόβισαν 8χρονο κορίτσι που φορούσε τη φανέλα του

Το περιστατικό συνέβη στις εξέδρες του γηπέδου της Ατλέτικο στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα ο εισαγγελέας

vuin
Δεν πέρασαν παρά λίγοι μήνες από τότε που οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης είχαν κρεμάσει μια κούκλα Βινίσιους από μια γέφυρα στη Μαδρίτη και... χτύπησαν ξανά. 

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε δεχτεί μπούλινγκ και ρατσιστικές επιθέσεις από τους οπαδούς της Ατλέτικο και είναι πάντα ο... αγαπημένος τους. Αυτό φάνηκε και την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ατλέτικο και στο ντέρμπι της Μαδρίτης με τη Ρεάλ.



Κλείσιμο
Η Ατλέτικο κέρδισε με 3-1 τη Ρεάλ αλλά το τρίτο ημίχρονο θα παιχτεί στο γραφείο του εισαγγελέα. Αυτό διότι ένα 8χρονο κορίτσι που φορούσε τη φανέλα του Βινίσιους εκφοβίστηκε από οπαδούς της Ατλέτικο! 

Η μητέρα της και η θεία της κατήγγειλαν ότι τους είπαν: «Φύγε από εδώ αλλιώς θα σκοτώσουμε το γ@μ*μένο κορίτσι"...». 

Η υπόθεση έφτασε στη La Liga και από εκεί στον εισαγγελέα.  Η εφημερίδα «El Mundo» σημειώνει ότι η La Liga έχει τις εικόνες. 

Η Σίλβια, θεία του ανηλίκου, μίλησε στην εκπομπή «El Larguero» για όσα συνέβησαν πριν από το ντέρμπι της Μαδρίτης.

«Περπατούσαμε γύρω από το Cívitas Metropolitano, υπήρχε μια συγκέντρωση των οπαδών της Ατλέτικο και μείναμε για να την παρακολουθήσουμε. Είμαι μέλος της Ατλέτικο από τότε που γεννήθηκα. Ξαφνικά άρχισαν να τραγουδούν "μαϊμού", "γ@μ*μένη μαύρη γυναίκα".

Και στην αρχή, σας ορκίζομαι, ότι δεν ξέραμε ότι ήταν εξαιτίας μας. Κοίταξα πίσω σκεπτόμενη ότι έλεγαν για κάποια ομάδα παιδιών που περνούσαν... Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι ήταν λόγω του κοριτσιού. Μέχρι που ήρθε ένα παιδί και με χτύπησε στο μπράτσο. "Φύγε από εδώ αλλιώς θα σκοτώσουμε το γ@μ*μένο κορίτσι"...».

El intolerable ataque a Vinicius junto a Valdebebas I MARCA


Λοιπόν, καλά. Πολλές βρισιές και όλα. Και μετά σηκώνεις το βλέμμα και βλέπεις πολύ κόσμο, ένα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων να δείχνουν προς το κορίτσι, να προσβάλλουν το κορίτσι, να τραγουδούν στο κορίτσι. Είχε τρομερή κρίση άγχους. Την έβγαλα από εκεί το συντομότερο δυνατό ενώ εκείνη έκρυβε το έμβλημα στη φανέλα της. Το πρώτο βράδυ ξύπνησε πολλές φορές νομίζοντας ότι έρχονταν για εκείνη. Είχε πολλούς εφιάλτες. Δεν ξέρει γιατί έγιναν όλα. Μου είπε, σε παρακαλώ, να μην την πάω σε γήπεδο πάλι».

ΣΤην υπόθεση βασικός πρωταγωνιστής, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν ένας τύπος που φορούσε «μαύρο μπλουζάκι των Frente» (το μεγαλύτερο γκρουπ οργανωμένων της Ατλέτικο).


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Άρτα - Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

«Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο, με την τεράστια υπέροχη καρδιά» - Δάκρυα για τον 51χρονο εργάτη στην Σαντορίνη

Μάθε πού ψηφίζεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης