Οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες της Ισπανίας, Αλέξια Πουτέγιας (πρώην σύντροφος της Ερμόσο), Μίσα Ροντρίγκες και Ιρένε Παρέδες, θα καταθέσουν την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ως μάρτυρες για την υπόθεση του φιλιού που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουϊς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο, κατά την διάρκεια απονομής του Μουντιάλ 2023, που κατέκτησε η «ρόχα.
Οι τρεις ποδοσφαιρίστριες, θα κληθούν να τοποθετηθούν με τηλεδιάσκεψη, ενώπιον του δικαστή του Εθνικού Δικαστηρίου Φρανσίσκο ντε Χόρχε, για τις φερόμενες πιέσεις που δέχθηκαν από το περιβάλλον της ισπανικής ομοσπονδίας.
Ο αδελφός της Ερμόσο, αλλά και ειδικοί επί του θέματος, υποστήριξαν εχθές (25/9) στο Δικαστήριο την μαρτυρία της ποδοσφαιρίστριας ότι δεν συναίνεσε για το φιλί που της έδωσε ο πρώην πρόεδρος της RFEF.
Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου που ερευνά τον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο, έλαβε κατάθεση ενός αδελφού κι ενός φίλου της διεθνούς Ισπανίδας, καθώς επίσης και από δύο εμπειρογνώμονες που επικύρωσαν την έκθεση που παρείχε η υπεράσπιση του Ρουμπιάλες στο Εθνικό Δικαστήριο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.