Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απαγόρεψε στον Σάντσο να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απαγόρεψε στον Σάντσο να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας

Βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις των δύο πλευρών καθώς η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» πιέζει τον διεθνή επιθετικό για να ζητήσει συγνώμη

Sanco
Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ωθεί στα άκρα τον Τζέιντον Σάντσο προκειμένου είτε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον προπονητή της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ είτε να αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα.

Σ' αυτή την κατεύθυνση ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος εδώ και 15 ημέρες προπονείται με την ομάδα νέων, ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας, ενώ του απαγορεύτηκε η παρουσία ακόμη και στην τραπεζαρία όπου τρώνε οι υπόλοιποι συμπαίκτες του!

Με πρωτοβουλία των Λουκ Σο, Μάρκους Ράσφορντ, Χάρι Μαγκουάιρ οι παίκτες της Γιουνάιτεντ ζήτησαν από τον Σάντσο να δώσει τόπο στην οργή και να ζητήσει συγνώμη, ωστόσο ο Άγγλος επιθετικός παραμένει αρνητικός θεωρώντας πως ο Τεν Χαγκ τον προσέβαλε λέγοντας ψέμματα για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με την Άρσεναλ.

Τι είχε συμβεί
Όταν στις 3 Σεπτεμβρίου η Γιουνάιτεντ έχανε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από την Άρσεναλ στο Λονδίνο κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τα όσα ειπώθηκαν (και γράφτηκαν) μετά το ματς θα ήταν η αρχή του τέλους (;) για την καριέρα του Τζέιντον Σάντσο στους κόκκινους διαβόλους.

Κλείσιμο
Ο διεθνής επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής σε εκείνο το ματς κι όταν ο Τεν Χάγκ ρωτήθηκε γι' αυτό ξεκαθάρισε πως ήταν υγιέστατος αλλά αποκλείστηκε «γιατί δεν προσπαθεί τόσο πολύ στις προπονήσεις».

Ο Σάντσο αντέδρασε την επόμενη μέρα γράφοντας στα social media προς τους οπαδούς «να μην πιστεύουν αυτά που λέγονται γιατί δεν ισχύουν» κι από εκείνη την ημέρα διεκόπησαν οι σχέσεις του με τον Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός απαίτησε δημόσια συγνώμη, ο Σάντσο το ξεκαθάρισε ότι δεν θα το κάνει και η Γιουνάιτεντ στηρίζει τον προπονητή της κλαίγοντας μια επένδυση που της κόστισε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης