«Με προπονητή τον Σερ Άλεξ ο Σάντσο δεν θα ξανά έβλεπε το φως της ημέρας» - Προς «διαζύγιο» οι δύο πλευρές

«Με προπονητή τον Σερ Άλεξ ο Σάντσο δεν θα ξανά έβλεπε το φως της ημέρας» - Προς «διαζύγιο» οι δύο πλευρές

Σε πολύ ωμά σχόλια για το θέμα που έχει προκύψει με τον Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε ο Μπεν Φόστερ

sancho_ten_gag
Την ώρα που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθούν να χτίσουν σε όσα πέτυχαν πέρυσι και να έχουν ακόμη μία πιο επιτυχημένη σεζόν φέτος, δεν λείπουν τα προβλήματα στις τάξεις της.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγαλύτερο ακούει στο όνομα Τζέιντον Σάντσο, με τον Έρικ τεν Χαχ να αποφασίζει να τον πετάξει εκτός ομάδας δικαιολογώντας τη μεριά του λέγοντας πως ο Άγγλος διεθνής δεν ήταν καλός στις προπονήσεις.

Ο Σάντσο θέλησε να υπερασπιστεί εαυτόν και με μήνυμά του στα social media ανέφερε ότι είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος στους «κόκκινους διαβόλους». Συγκεκριμένα έγραψε: «Σας παρακαλώ μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να λέει αναληθή πράγματα, συμπεριφέρθηκα πολύ καλά στις προπονήσεις. Πιστεύω πως άλλοι είναι οι λόγοι αλλά δεν θα πω περισσότερα. Είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος για πολύ καιρό και αυτό δεν είναι δίκαιο. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο με χαμόγελο στα χείλη μου και να συνεισφέρω στην ομάδα. Σέβομαι όλες τις αποφάσεις της προπονητικής ομάδας, παίζω με φανταστικούς παίκτες και είμαι ευγνώμων γιατί ξέρω ότι είναι μια μεγάλη δοκιμασία. Θα συνεχίσω να μάχομαι για το έμβλημα του συλλόγου ό,τι και να γίνει».

Κλείσιμο


Ενόσω τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σχεδόν δεδομένο, ο πρώην τερματοφύλακας της Ρέξαμ, Μπεν Φόστερ, έχοντας ζήσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανέφερε ότι ο Σάντσο θα ήταν ήδη τελειωμένος.

«Εάν ήταν προπονητής ο Σερ Άλεξ αυτή τη στιγμή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σάντσο έκανε αυτό που έκανε, δεν θα ξανά έβλεπε το φως της ημέρας στην ομάδα. Δεν θα έπαιζε ξανά, ούτε θα του επιτρεπόταν η είσοδος στο προπονητικό. Καταλαβαίνω όταν πρώην ποδοσφαιριστές λένε πως θα έκαναν το ίδιο πράγμα. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες, αλλά δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Δείχνει ασέβεια και προκάλεσε συζητήσεις. Ο καθένας θέλει να ξέρει τι έγινε με τον Σάντσο. Τι συμβαίνει με τον Τεν Χαχ. Έχασε τα αποδυτήρια; Πώς ήταν οι προπονήσεις του αυτή την εβδομάδα; Ο Σάντσο λέει πως τα πήγε καλά;», σχολίασε ο «Cycling GK».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης