Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραμένει εκτός ομάδας ο Σάντσο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραμένει εκτός ομάδας ο Σάντσο

Με επίσημη ανακοίνωση της η Γιουνάιτεντ ενημέρωσε πως ο Τζέιντον Σάντσο θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του λόγων των δυσμενών σχολίων εις βάρος του προπονητή της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ

Sancho
Παρά την προσωπική επικοινωνία που είχαν οι Τζέιντον Σάντσο, Έρικ Τεν Χαγκ και το γεγονός ότι ο πρώτος εξαφάνισε την επίμαχη ανάρτηση σου από τα προφίλ του στα social media, το πρόβλημα παραμένει και εξ ου ο διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του.

Υπενθυμίζουμε πως μετά το τέλος του ντέρμπι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο ο Τεν Χαγκ ρωτήθηκε για την απουσία του Σάντσο και απάντησε πως η εικόνα τους στις προπονήσεις δεν ήταν καλή και γι' αυτό αποκλείστηκε.

Ο νεαρός επιθετικός δεν άφησε την πρόκληση αναπάντητη, χαρακτηρίζοντας επί της ουσίας τον προπονητή του ψεύτη, ενώ τόνισε πως αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγο για τον Τεν Χαγκ.

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες βοήθησε τους διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χαμηλώσουν τους τόνους, ωστόσο ο Τεν Χαγκ δεν φάνηκε ότι πείστηκε από τα όσα του είπε τηλεφωνικά ο Σάντσο και αποφάσισε να παρατείνει τον αποκλεισμό του από την πρώτη ομάδα.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζουμε ότι και πέρσι ο Σάντσο είχε βρεθεί για ένα τρίμηνο εκτός ομάδας, έχοντας να αντιμετωπίσει σωματικά και ψυχικά προβλήματα με τον Τεν Χαγκ εκείνη την εποχή να τον στηρίζει...

Τώρα όμως επειδή ακριβώς πρόκειται για ζήτημα πιεθαρχίας ο Ολλανδός τεχνικός δεν δείχνει καμία διάθεση συμββιβασμού...

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτό είναι το τατουάζ που έχει στο αριστερό του πόδι ο 35χρονος αγνοούμενος Αυστριακός στο Πήλιο

«Γιατί το έκανες αυτό»: «Παγωμάρα» στην κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε


Ρωσικό Σουκχόι προσπάθησε να καταρρίψει βρετανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος αλλά... αστόχησε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης