Τάσος Μπακασέτας: Έξαλλος με τον Ρονζιέρ της Μπεσίκτας που τον έπιασε από τον λαιμό

Τάσος Μπακασέτας: Έξαλλος με τον Ρονζιέρ της Μπεσίκτας που τον έπιασε από τον λαιμό

Αντί να αποβληθεί ο Γάλλος αμυντικός της Μπεσίκτας, ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα και στον Έλληνα μέσο

mpakasetas
Η Τραμπζονσπόρ πέτυχε μία μεγάλη νίκη με 3-0 μέσα στην έδρα της κόντρα στην Μπεσίκτας, με τον Τάσο Μπακασέτα να αγωνίζεται βασικός (αλλάγη στο 85' μπήκε ο Φούντας) και να σκοράρει μάλιστα με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ για το 2-0 της ομάδας του.

Ωστόσο όσο χαρούμενος κι αν ήταν ο Έλληνας διεθνής για τη νίκη αυτή του κλαμπ της Τραπεζούντας σ' ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό κόντρα στους «μαύρους αετούς», άλλο τόσο εκνευρισμένος ήταν με την επίθεση που δέχθηκε στο φινάλε του αγώνα από τον Ρονζιέρ της Μπεσίκτας, ο οποίος τον άρπαξε από τον λαιμό και του προκάλεσε δύο εκδορές.



Κλείσιμο
Αντί να αποβληθεί ο Γάλλος μπακ της Μπεσίκτας, τόσο εκείνος όσο και ο Μπακασέτας αντίκρισαν από μία κίτρινη κάρτα για τον διαπληκτισμό με αποτέλεσμα ο Έλληνας επιθετικός μέσος να ξεσπάσει στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το ματς αναφέροντας:

«Είναι ντροπή! Πέρσι έμεινα εκτός για τρεις αγώνες για ένα ακούσιο χτύπημα. Φυσικά ήταν κόκκινη κάρτα. Και βλέπω τώρα ένα τέτοιο χτύπημα να τιμωρείται μόνο με κίτρινη. Ένιωσα ντροπή, πως δεν υπάρχει σεβασμός. Πρώτα σε μένα και μετά στην ομάδα μου. Τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να τσακωθείς, αλλά χωρίς να χτυπήσεις τον άλλο. Το είπα και στον διαιτητή στο τέλος. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθος».



Φυσικά στις δηλώσεις του δεν περιορίστηκε μόνο εκεί, αφού αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι και το νικηφόρο αποτέλεσμα όσο και στη νέα θέση που χρησιμοποιείται.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, γιατί ήταν το δεύτερο ντέρμπι και δεν χάσαμε βαθμούς. Κυριαρχήσαμε απέναντι στην Μπεσίκτας και αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας.  Έχω κουραστεί με αυτή την ερώτηση. Υπάρχει κανένας άλλος παίκτης για τη θέση ‘8’ ή δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μου; Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα. Φυσικά όταν παίζεις σε αυτή τη θέση, δεν μπορείς να σκοράρεις τόσο συχνά όσο όταν παίζεις στο ‘10’. Αν η απόδοσή μου κρίνεται από το αν σκοράρω ή όχι, δεν συμφωνώ με αυτό. Κάνω την αυτοκριτική μου και ξέρω πότε παίζω καλά και πότε όχι».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πέντε οι νεκροί Έλληνες στρατιωτικοί από το τροχαίο στη Λιβύη - Στην Ελλάδα το C-130 με τους τραυματίες

Οι καταθέσεις για το έγκλημα στο Blue Horizon: «Γύρισε την πλάτη σαν να έπεσε ένα χαρτί στη θάλασσα...»

Ο Κασσελάκης έκανε την ανατροπή - Με ισχυρό προβάδισμα στον β' γύρο, πώς θα διαμορφωθούν οι συμμαχίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης