Μία από τις πλέον συμπαθητικές ποδοσφαιρικές φιγούρες στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο του ημιμαραθωνίου Κρήτης. Ο λόγος για τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος είναι το πρόσωπο του φετινού σποτ, με το σενάριο να τον φέρνει να βάζει ένα στοίχημα με την κυρία «Μαρίκα» για το ποιος θα κερδίσει μία κούρσα μεταξύ τους, στα στενά ενός χωριού στην Κρήτη.
Ο Ογκουνσότο… δέχεται την πρόκληση και παίρνει τόσο μεγάλη διαφορά, που κάνει και μια στάση σε ένα καφενείο να τσιμπήσει έναν μεζέ και να πιει μια ρακί. Αφού εξήγησε για το αν τελικά ήταν… πέναλτι (η περίφημη αντίδρασή του σε δηλώσεις μετά από παιχνίδι), σηκώθηκε να συνεχίσει την κούρσα, αλλά ήταν τόσο… τύφλα που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Μέχρι να φτάσει πίσω στο σημείο εκκίνησης, η κυρα-Μαρίκα είχε φτάσει ήδη και έπλεκε, με τον Ογκουνσότο να αναρωτιέται: «πώς γκένεν αυτό;».
Δείτε το φανταστικό βίντεο του ημιμαραθωνίου Κρήτης:
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.