Βιγιαρεάλ: Έκανε πρόταση στον Ραούλ για να αναλάβει προπονητής

Βιγιαρεάλ: Έκανε πρόταση στον Ραούλ για να αναλάβει προπονητής

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ, που είναι προπονητής στη Β' ομάδα των μερένγκες είναι ο εκλεκτός της Βιγιαρεάλ για τη θέση του προπονητή

Raul
Ο Κίκε Σετιέν αποτελεί παρελθόν εδώ και δύο ημέρες από την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ, ωστόσο η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League εξακολουθεί να αναζητά τον διάδοχο του...

Οι προσπάθειες των διοικούντων το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ωστόσο σήμερα προέκυψε ένας νέος υποψήφιος καθώς όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ έγινε πρόταση στον θρυλικό Ραούλ Γκονσάλεθ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ρεάλ (που ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα του με τη φανέλα της Σάλκε) είναι εδώ και πέντε χρόνια ο προπονητής της Β' ομάδας των Μαδριλένων και ενημέρωσε αμέσως τη διοίκηση της ομάδας για τη συγκεκριμένη προοπτική.

Στη Ρεάλ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Ραούλ στη Β' ομάδα, αλλά γνωρίζουν ότι επιθυμία του είναι να βρεθεί στον πάγκο μιας ομάδας της La Liga και οι δύο πλευρές ζυγίζουν τα δεδομένα προκειμένου να λάβουν από κοινού την τελική απόφαση.

Η Βιγιρεάλ δεν είναι η πρώτη ομάδα που προσεγγίζει τον Ραούλ καθώς τους προηγούμενους μήνες είχε δεχθεί ανάλογες κρούσεις από τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Εσπανιόλ, Λιντς αλλά και τη Σάλκε. Ωστόσο τις απέρριψε όλες θεωρώντας πως είναι καλύτερο για τον ίδιο να παραμείνει στη Β' ομάδα, αλλά τώρα η προοπτική της Βιγιαρεάλ φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel - Καρδίτσα: Ξεκίνησαν οι απεγκλωβισμοί με ελικόπτερα

Κακοκαιρία «Daniel» - Κικίλιας: Έξι αγνοούμενοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας - 885 απεγκλωβισμοί και διασώσεις

Κακοκαιρία Daniel: Η δραματική διάσωση πολίτη που παρασύρθηκε από τον «χείμαρρο» στον Ευαγγελισμό – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης