Μαρτίνεθ για το Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός: «Είναι στο dna μας να παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Μαρτίνεθ για το Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός: «Είναι στο dna μας να παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Όσα είπαν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Ροντινέι ενόψει του ματς της Πέμπτης για τα play offs του UEFA Europa League

5957250
Στη Σερβία βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21:00, MEGA)με την Τσουκαρίτσκι, τον δεύτερο αγώνα των play offs του UEFA Europa League και τον επαναληπτικό του 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Ροντινέι.

Αρχικά μίλησε ο Βραζιλιάνος μπακ, Ροντινέι.

5957204
Κλείσιμο


Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα κάθε ματς που περνάει και τα νέα πρόσωπα και πως αντιμετωπίζετε τον αγώνα μετά το υπέρ σας 3-1.
Η ομάδα μας είναι κάθε μέρα καλύτερη και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια συνεχώς γίνεται καλύτερη. Ξέρουμε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι στον πρώτο αγώνα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και έχουμε έρθει εδώ με καλή διάθεση, να τα δώσουμε όλα και να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Νιώθουμε καλά και είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε.

Ποια είναι η εξέλιξη που βλέπεις στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα;
Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, στον σύλλογο που λέγεται ο Ολυμπιακός. Και πιστεύω πως και εγώ είμαι βελτιωμένος από την ημέρα που έχω έρθει εδώ. Η ομάδα μας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και υπάρχει μεγάλη πρόοδος και εξέλιξη από την πρώτη ημέρα. Όλοι οι καινούργιοι παίκτες που έρχονται δίνουν και αυτοί το κάτι παραπάνω για να γίνουμε καλύτεροι. Πιστεύω ότι έχουμε μία ομάδα πολύ καλή και έμπειρη, αλλά με τις νέες προσθήκες γινόμαστε όλο και καλυτεροι. Οι παλιοί είναι εδώ για να βοηθήσουν τους καινούργιους. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος, όμως στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος γιατί είναι ομάδα νικήτρια, όμως όλοι βάζουμε τα δυνατά μας και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα.

Πιστεύεις ότι η ομάδα σου πρέπει να δείξει κάτι διαφορετικό στη ρεβάνς σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και ποιο θα είναι το κλειδί;
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και ξέρω ότι θα κάνουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα. Δε θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, γιατί πρόκειται για ένα ματς της Ευρώπης και οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Ξέρω όμως ότι όλοι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. 

5957247


Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Πως πιστεύετε ότι θα εμφανιστεί τώρα η Τσουκαρίτσκι, γιατί στον πρώτο αγώνα δεν εμφάνισε τις πραγματικές της δυνατότητες.
Η δική μας δουλειά δεν είναι να σκεφτόμαστε την απόδοση του αντιπάλου αλλά να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στα θετικά στοιχεία του αντιπάλου. Στο πρώτο παιχνίδι καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά απέναντι σε αυτά και κάναμε ένα καλό παιχνίδι εμποδίζοντας την ομάδα αυτή να δείξει τα καλά της στοιχεία. Τώρα όμως θα είναι ένα διαφορετικό ματς, εκτός έδρας και με άλλη ατμόσφαιρα. Νομίζω όμως πως η ομάδα έχει όλες τις προσδοκίες και τις φιοδοξίες για να τα καταφέρει. Είμαστε 90 λεπτά μακριά από την εκπλήρωση ενός σημαντικού στόχου που είναι η πρόκρισή μας στους ομίλους του Europa League και πιστεύω πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα καλά στοιχεία του αντιπάλου μας.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν στην τρίτη θέση στην Ελλάδα, το να προχωρήσει στη συνέχεια του Europa League είναι ένα κίνητρο για να δείξει ότι άξιζε κάτι καλύτερο πέρσι;
Το παρελθόν είναι παρελθόν, δε στεκόμαστε σε αυτό. Η ιστορία του συλλόγου είναι σημαντική, αλλά δε στεκόμαστε σε μικρά διαστήματα, το dna του Ολυμπιακού είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Όταν φοράμε τη φανέλα αυτή ό,τι και αν έχει γίνει στο παρελθόν θέλουμε τη νίκη. Φέτος είναι μία καινούργια προσπάθεια και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς που παίζουμε. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για αυτό, έχουμε αλλάξει 11+2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν δανεικοί σε σχέση με πέρσι, είμαστε μία καινούργια ομάδα. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο παρελθόν, θα σταθούμε στο σήμερα και το τι μπορούμε να κάνουμε όποτε φοράμε τη φανέλα. Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και όνειρα και θέλουμε οπωσδήποτε να τιμήσουμε τη φανέλα για μία ακόμη φορά στον αγώνα.

5957328
5957336


Το πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός το κέρδισε επί της ουσίας παίζοντας για 20 λεπτά, έχετε σκοπό να κάνετε κάτι παρόμοιο και τώρα;
Σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έπαιξε για 90 λεπτά καλά. Το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού μας ήταν μόνο οι καθυστερήσεις, εκεί χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Τσουκαρίτσκι όπως και όλες οι ομάδες της Σερβίας ξέρει να πιέζει τον αντίπαλο και να κυνηγάει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι αξίζαμε το αποτέλεσμα εκείνο, ωστόσο τώρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι η ρεβάνς γιατί είναι ένας τελικός. Έχω όμως αυτοπεποίθηση στην ομάδα μου και εμπιστοσύνη και ξέρω ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε αύριο να είμαστει ακόμη καλύτεροι.

Πέρα από την πρόκριση τι άλλο περιμένετε από την ομάδα σας στον αγώνα αυτόν σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια;
Πως είμαστε σε καλό δρόμο και βελτιωνόμαστε θεωρώ ότι το δείχνουμε συνεχώς. Δείχνουμε μία ομάδα η οποία «χτίζεται» και βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποιος ξέρουμε ότι θα τα δώσει όλα, αλλά εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε σταθεροί και να δούμε για περισσότερα λεπτά την εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Να είμαστε βελτιωμένοι σε άμυνα, επίθεση αλλά και στις στημένες φάσεις, είναι στοιχεία που θέλουμε συνεχώς να βελτιώνονται στο παιχνίδι μας. Φυσικά το κυριότερο είναι να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση γιατί είναι από τους βασικούς στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Το δις εξαμαρτείν από το ΝΑΤΟ: Το στρατηγείο της Σμύρνης συγχαίρει την Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή

Τραγωδία στην Τήνο - Παππούς 3χρονου που πνίγηκε από σταφύλι: Ήταν με τη νταντά, δεν είχε πρόβλημα υγείας

Τροχαίο δυστύχημα στο Μοσχάτο - Νεκρός 65χρονος που παρασύρθηκε από περιπολικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης