Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Το δημόσιο μήνυμα για τη Μαρία Σάκκαρη - «Είμαστε μαζί σου!

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Το δημόσιο μήνυμα για τη Μαρία Σάκκαρη - «Είμαστε μαζί σου!

«Έχει μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και θα σηκωθεί πιο δυνατή» έγραψε η σύζυγος του πρωθυπουργού – Δείτε την ανάρτησή της

mareva-sakkari
Δημόσιο μήνυμα στήριξης έστειλε στη Μαρία Σάκκαρη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, θέλοντας να εκφράσει τη στήριξή της στην κορυφαία τεννίστρια, που ξέσπασε σε λυγμούς μετά τον αποκλεισμό της στο US Open.

Σε story που δημοσίευσε στο Instagram, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Μαρία Σάκκαρη έχει την ψυχή, την καρδιά αλλά και το πάθος για το τένις που θα της επιτρέψουν να σηκωθεί πιο δυνατή.

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria» έγραψε αναλυτικά.

mareva_sakkari1
Κλείσιμο


Να σημειωθεί ότι ο γιος της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη τα τελευταία χρόνια.

«Νιώθω ότι ντροπιάζω τους Έλληνες»

Η ανάρτηση της κυρίας Γκραμπόφσκι ήρθε μετά το ξέσπασμα της Μαρίας Σάκκαρη, μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό της σε Grand Slam από τον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς στη συνέντευξη Τύπου.



Παράλληλα σε δηλώσεις της στο Εurosport Greece η Σάκκαρη τόνισε: «Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες». Eπίσης η 28χρονη παίκτρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα στη συνέχεια της χρονιάς.



Ειδήσεις σήμερα:

Η «γκάφα» της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων - Έβγαλε τσιγάρο νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα

Από αύριο έρχεται το «Καλάθι των Μαθητών» - Ποια είδη περιλαμβάνει


Απίστευτο τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης: Αυτοκίνητο «καβάλησε» την οροφή άλλου ΙΧ, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης