Οι Αιγύπτιοι έδιωξαν από την Εθνική ομάδα τον Ουάρντα

Οι Αιγύπτιοι έδιωξαν από την Εθνική ομάδα τον Ουάρντα

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως ο Αμρ Ουάρντα απομακρύνθηκε από την Εθνική λόγω της εμπλοκής του σε... σεξουαλικό σκάνδαλο

4659239
Για μία ακόμη φορα ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, με τη διαφορά ότι τώρα ίσως να έχει υπογράψει και το ποδοσφαιρικό του τέλος.

Με το Κόπα Άφρικα να είναι σε εξέλιξη και την Αίγυπτο να είναι από τα φαβορί για τον τίτλο ο Ουάρντα (μαζί με τον πρώην ερυθρόλευκο Χασάν Κόκα και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασρά) κατηγορήθηκαν από το μοντέλο Μερχάν Κελερ για σεξουαλική παρενόχληση.

عارضة أزياء مصرية تكشف عن رسائل مزعجة أرسلها بعض لاعبي المنتخب المصري


Η Κελέρ ανέβασε και το σχετικό βίντεο με τα μηνύματα που της έστελναν οι ποδοσφαιριστές, προκαλώντας σάλο στην πατρίδα της και παρά τις δικαιολογίες του Ουάρντα ότι έπεσε θύμα.. χάκερ, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ανακοίνωσαν την αποπομπή του παίκτη του ΠΑΟΚ από την Εθνική ομάδα «για λόγους πειθαρχίας και συγκέντρωσης».

merxan


Οι άλλοι τρεις φαίνεται να την γλιτώνουν λόγω πρότερου έντιμου βίου, με τον Ουάρντα και προπερσι να έχει εμπλακεί σε ανάλογο σκάνδαλο όταν είχε δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ σε σύλλογο της Πορτογαλίας όπου έμεινε λίγες ημέρες καθώς φέρεται να είχε στείλει ανάλογα μηνύματα σε συζύγους ή φίλες συμπαικτών του...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης