Είχε χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χρυσό σε Ευρωπαϊκό (ανοιχτός-κλειστός), χρυσό σε Παγκόσμιο (κλειστός) και τώρα είναι από τους λίγους αθλητές στην ιστορία που έχουν κερδίσει τα πάντα στο μήκος.
Ο 25χρονος Έλληνας ξεκίνησε τον τελικό στη Βουδαπέστη με άλμα στα 8,50μ. Ο Πίνοκ όμως τον άφησε γρήγορα δεύτερο και πριν από το έκτο άλμα ήταν το μεγάλο φαβορί για το χρυσό έστω και στην .... ισοβαθμία.
Ο Τεντόγλου όμως με το 6ο του άλμα πήδηξε στα 8,52μ και κέρδισε το χρυσό. Μετά τον αγώνα είπε πως θα ήθελε 8,70μ ενώ ο Γιώργος Πομάσκι, ο προπονητής του, τόνισε ότι έχει οραματιστεί τον Μίλτο να πηδάει στα 8,72μ.
Ο Έλληνας έγραψε ιστορία και το άλμα του έγινε... viral. Ανέβηκε καρέ - καρέ ως βίντεο από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενώ πριν από ημέρες η παγκόσμια ομοσπονδία είχε γράψει για άλμα... ποίηση!
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.